Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Chatbox

Frissít Előzmények
  • Egymás szidására, unban kérésre NE használd!
  • assassin-.-: Van még valaki?:D de hiányzik az a régi awp szerver :D
    2023-06-27 03:52:23
  • pulos: Hello! Mindenki nyugdíjba vonult?! :D
    2023-04-15 19:54:17
  • EDY | Chevvalier_69: Valaki ?  ....regi szep idok
    2023-02-10 15:18:44
  • DencY: Mivan gyerekuksz, ki van halva
    2022-04-18 23:14:51
  • global tukan: hello
    2020-12-11 20:02:02
  • global tukan: hello mindenki kinek lene kedve jatszani?
    2020-12-11 20:01:40
  • 1 liter tej vagyok: :D
    2020-10-15 16:35:30
  • 1 liter tej vagyok: mi van gecik
    2020-10-15 16:35:07
  • riooo: egy szerver se ér a nyomába ennek
    2020-04-21 17:33:53
  • riooo: hiányzik a szervercsalád, legjobbak voltatok : (
    2020-04-21 17:33:42
  • ervin09: hahoooooooo
    2020-03-28 11:49:15
  • AGRESSIVE LEMON!: semmit nem kérdeztem megtaláltam a topicot rá :D
    2019-03-16 23:15:25
  • AGRESSIVE LEMON!: anyám mire feltörtem.. most amúgy mi van ki csinálja az "új" szervert?
    2019-03-16 23:09:17
  • Sültkrumpli: Gyertek játszani melegek! :D
    2019-01-07 13:27:55
  • Barnus0423: Nem tudok csatlakozni a barát hálózathoz!! Mit csináljak?
    2018-11-02 08:53:54
  • Barnus0423: Hello
    2018-11-02 08:53:41
  • Kukac ^.-: Jézus jézus, most akkor ismét van szero?
    2018-09-03 17:30:24
  • ^joci: lel mi az hogy noskill?XD
    2018-06-01 17:48:07
  • ^joci: lel sziasztok xd
    2018-06-01 17:46:23
  • Shoxe: Hali :D
    2018-05-21 16:12:05

Online felhasználók

• Pont vendég: 325
  • Pont rejtett: 0
  • Pont tag: 0

Nincsenek online felhasználók.
  • stats Összes tag: 8,164
  • stats Összes hozzászólás: 40,662
  • stats Összes téma: 3,020
  • stats Összes kategória: 9
  • stats Összes fórum: 27
  • stats Legaktívabb pillanat: 353

Szerző Téma: Unban - MentaCukor Garry  (Megtekintve 13071 alkalommal)

Fr3nd

Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #15 Dátum: 2012-05-29 19:35:22 »
Amilyen minőségű és tartalmú levelet fostál nekem a ládámba, inkább örülhetnél, hogy valamilyen formában válaszoltam rá. Úgy tűnik még mindig nem érted, hogy miért így tettem: EGY SZÁNALMAS HAZUG JELLEMTELEN SZARKEVERŐ VÉGBÉLLÉNY VAGY. Így nem vagyok hajlandó veled párbeszédet folytatni, csak nyílt fórumon.

Vergődsz itt, mint egy bolhás kutya. Közröhej tárgya vagy. Egy értelmes, összetett magyar mondatot nem tudsz leírni. Cukkoltalak, te félművelt söpredék? Ok és okozat. Segítek, így kezdődött: "Ban oka (szerintem): Ez most komoly Te görcs?... Szánalmas vagy...." - ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát.

Nézz már magadba te evolúciós zsákutca és próbáld meg a kognitív folyamatokat értelmezni. A példád is olyan, mint amilyen te vagy. Életképtelen. Abból kiindulva, az adott esetre levezetve így nézne ki: "küldtél egy smst én pedig felhívtalak és közöltem a válaszom." Mindkettő az adott környezetet (fórum) használta. Azzal a különbséggel, hogy én a beszélgetést kihangosítottam, a fent említett okok miatt. Annyi eszed van, mint egy döglött postagalambnak.

STAMPEEE!

• STAMPEEE!
  • *
    • Profil megtekintése
Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #16 Dátum: 2012-05-29 19:38:24 »
Frend buzi stílusát meg kell szokni... Legalább ha személyesen lemész hozzá, akkor tágra nyitott farpofákkal fog várni, behatolásra készen 8)

MentaCukor Garry

• *
    • Profil megtekintése
Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #17 Dátum: 2012-05-29 20:04:05 »
frend te sem lehetsz már szánalmasabb....

Stampe nem volt csak akkor időm amikor leírtam. ha rendes választ kaptam volna elemntem volna. Nem 16 éves vagyok és nem suliba járok... Van munkám és elég sok teendőm. de megnyugtatlak amint megjövök majd Német országból el fogok menni.
MentaCukor az Isten!!!

Fr3nd

Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #18 Dátum: 2012-05-29 20:19:30 »
Idézetet írta: Fr3nd

[ véleményed erről a lőtéri kutyát nem érdekli.

Nem hiszem, hogy valaha "találkoztam" nálad szánalmasabb képződménnyel.   

Idézetet írta: MentaCukor Garry

Frend a te véleményedre a kutya nem volt kiváncsi....

frend te sem lehetsz már szánalmasabb....

Te nyomorult majom. Inkább maradnál csöndben. Németország, egybeírjuk. Garry, minek jössz? Mondd már el. Beszélgetni? Én nem vagyok kíváncsi rád és hozzám hasonló szellemi szinten lévő emberekkel szoktam beszélgetni. Nálad még a kutyám is jóval intelligensebb.

Stampi írt egy humoros dolgot, te pedig ismét előjössz a nyomoroddal. Szerinted kíváncsi rá? Kérdezte?

Remélem a német nyelv jobban megy, mert magyarul a kétéves unokahúgom értelmesebb mondatokat alkot. És igazán járhatnál még suliba, rád férne. Úgy 20 évet.

És takarodj már innen. A jelentéktelen problémáddal pedig keresd meg Cryst.

MentaCukor Garry

• *
    • Profil megtekintése
Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #19 Dátum: 2012-05-29 20:33:18 »
Ez itt Crys fórumja és Őt keretem itt ne a te szenzációs okfejtésedre voltam kíváncsi csak te vagy annyira fogyatékos hogy mindenbe beleírsz...

Ahogy írtam: ehetőleg az adminokat kérdezném egyszerű válasszal....

Egyedül Te vagy ennyire túlbuzgó hogy kérdezés sőt még csak megszólítás nélkül feleslegesen írsz. Nyálad sem lenne ha nem köpnék a szádba.
MentaCukor az Isten!!!

Fr3nd

Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #20 Dátum: 2012-05-29 20:40:08 »

Ez itt Crys fórumja és Őt keretem itt ne a te szenzációs okfejtésedre voltam kíváncsi csak te vagy annyira fogyatékos hogy mindenbe beleírsz...

Ahogy írtam: ehetőleg az adminokat kérdezném egyszerű válasszal....

Egyedül Te vagy ennyire túlbuzgó hogy kérdezés sőt még csak megszólítás nélkül feleslegesen írsz. Nyálad sem lenne ha nem köpnék a szádba.

Az adminok nem ehetőek. Az első mondatodba jóindulattal is öt helyesírási hiba van és én vagyok a fogyatékos. Netgaymer szavaival élve öngól. Az adminokat kérdezted, de engem nem szólítottál meg. garry vs. garry 0:2

"lehetőleg az adminokat kérdezném egyszerű válasszal hogy maradjon vagy felesleges-e a ban...:)" - a mondatod úgy kezdődik: LEHETŐLEG. Ha már azt nem érted, amit más ír, legalább azt érted, amit te böfögsz ide?

ArSeTh

• ArSeTh
  • *
    • Profil megtekintése
Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #21 Dátum: 2012-05-29 20:44:29 »
kabare :)

tonyyayo

• tonyyayo
  • *
    • Profil megtekintése
Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #22 Dátum: 2012-05-29 20:51:26 »
Garry , ez amit írtál fordítva is igaz ! Volt egy idő mikor más képet használtam profilnak + TE letöröltél engem steamről! Ugyan úgy köpködted , sőt annyival kiegészítve , hogy robi (Busa) előbb engem , majd utána Fr3ndet vettétek elő ! Szerintem nézz magadba! Provokációra annyit , hogy megjegyzéseket ugyan úgy megtetted beköszönéskor és ezt előző unbanban is leírtam , hogy sokszor voltál provokativ !

Ebből egy tanulság van , TE se vagy jobb senkinél se!
A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.

STAMPEEE!

• STAMPEEE!
  • *
    • Profil megtekintése
Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #23 Dátum: 2012-05-29 20:56:29 »
Amúgy tényleg egy kis humort akartam belevinne ebbe a "témába", de úgy érzem ezt nem érzékelted Garry :D
Továbbá megjegyezném, hogy nem 16 (tizenhat) éves vagyok :D

MentaCukor Garry

• *
    • Profil megtekintése
Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #24 Dátum: 2012-05-29 20:58:46 »
Tony egyetlen szóval nem mondtam hogy jó vagyok se azt hogy jobb vagyok...

De ha azt nézed hogy a 3. bejegyzést Fred-nek címeztem és nem frendnek így nem értettem hogy miért kell provokálnia.

Te is ezen vagy fennakadva hogy törölve lettel steamről senki nem mondta hogy ne jelölj be ujra... :) de már elmondtam 100x hogy mindenkit töröltem és érdekes akinek leesett az bejelölt ujra és akit érdemesnek találtam és főleg ismertem valamennyire vissza is igazoltam.
MentaCukor az Isten!!!

MentaCukor Garry

• *
    • Profil megtekintése
Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #25 Dátum: 2012-05-29 21:00:18 »
Stamp sejtem hogy nem annyi vagy.. elnézést ha félreérthető volt nem célozni akartam rád csak azért írtam hogy érthető legyen miért nem érek rá.
MentaCukor az Isten!!!

rob

• *
    • Profil megtekintése
Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #26 Dátum: 2012-05-29 21:05:27 »
Hát ez óriási :D:AS:DDDD

Amúgy az én véleményem az esetről az, hogy ha nem jöttél volna fel NS-ként játszani akkor simán lekerülne rólad a ban. Mivel a ban nem egy számsorozatnak (steam acc) szól kifejezetten hanem az azt használó személynek - jelen esetben neked - és úgy gondolom, hogy te ezzel tisztában vagy, ennek ellenére ns-ként "pofátlanul" visszajöttél a szerverre játszani. Tudatában voltál annak is, hogy Francisco megelőlegezte neked az unbant 1 hónap elteltével és erre fogod magad és visszajössz. Szerintem ne számíts túl sok jóra...

Fr3nd-el meg szerintem ne vitatkozz... Ő egy kicsit jobban és következetesebben érvel mint te.

MentaCukor Garry

• *
    • Profil megtekintése
Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #27 Dátum: 2012-05-29 21:14:48 »
Igazad van.. Bár nem volt megelőlegezve az unban jóformán Franci csak a saját nézetét írta le.

És felmentem a szerverre ns-el nem tagadom mert abszolút értelmetlennek tartom a ban-t.

Az előző kérelemben elnézést kértem a viselkedésemért az hogy iylen a stílusom nem fog változni. Nem csaltam, nem anyáztam és ahogy észre vettem mikor fent voltama serveren elég kevés negatív kritikát kapok (nem a játéktudásról van szó).
MentaCukor az Isten!!!

Fr3nd

Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #28 Dátum: 2012-05-29 21:53:03 »
Stampi nem is 16 éves, hanem 11. Amúgy nem bohóckodnék vele. bind w "amx_kick Fr3nd"

Idézetet írta: rob

Fr3nd-el meg szerintem ne vitatkozz... Ő egy kicsit jobban és következetesebben érvel mint te.

Kicsit? Így még soha nem sértettél még. Attól, hogy én nem illek a haverjaid közé (21:10 - rob*: nekem minden fasszopó, buzi, köcsög, fogyatékos, nyominger.... a haverom???), attól még ne sértegess nyilvánosan különben a főadminok elé viszem az ügyet. Rob, te pedig KICSIT értelmesebb vagy garrynél.

Én pedig téged és a létezésed tartom teljesen értelmetlennek. Te olyan vagy, mint az osztriga, a szemed nagyobb az agyadnál.

Nem csaltam, nem anyáztam

Nem csaltál? Nálam "kibanolnak steammel és feljárok nonsteammel" a csalás egy formája. Nem a játékban csalsz, hanem a rendszerben.

Nem anyáztál?

http://cs.crys.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?22680.post

És ezek csak a dokumentálható feljegyzések.

MentaCukor Garry

• *
    • Profil megtekintése
Unban - MentaCukor Garry
« Válasz #29 Dátum: 2012-05-29 22:22:15 »
Ez azt hiszem 2 külön ügy.... de ha ennyire számon tartod örülök neki... Érzem a törődést...:ASD
MentaCukor az Isten!!!