Fred most feltettél 2 demot... ettől igazán nagykirálynak érezheted magad:)
De mivel mindenki tudja hogy felmentem játszani így nem mutattál senkinek sem újat.
Persze hogy jogtalannak tartom a bant és még szép hogy felmegyek játszani azok közé akikkel jólérzem magam.
Nem tehetek arról hogy Valaki autista nem oda válaszol ahol Én kérdezem... és ezek után még Én legyek a fasz.... Ez egy kicsit erősnek érzem. még pár napig leszek magyarországon aztán pár hónapig nem de utána lesz időm rendezni mindenkivel ezt a félreértést személyesen is.
És mivel úgy érzem hogy teljesen feleslegesen van rajtam a ban így még egy kérelmet írok hogy a steam-ről levegyék. Ha nem hát nem...
Válaszolva a kérdésedre: úgy tűnik semmit. A szerver tulajdonosa kibanolt a saját szerveréről. (segítek, ebből következik, hogy) neked semmilyen formában nincs jogod a szerveren tartózkodni (persze lehetőséged van, mint NS, van lejjebb, igen). Az, hogy neked mi a véleményed erről a lőtéri kutyát nem érdekli. Minden kérdésedre kaptál választ. Az, hogy te az információt képtelen vagy megtalálni és feldolgozni nem a mi hibánk.
Továbbá örülök, hogy gyakrabban használod az "autista" kifejezést, amit nyilván tőlem vettél át. Ez a 3-6 éves korosztálynál (ahova te is tartozol szellemileg), a tisztelet kifejezésének egyik formája, az utánzás.
Valamint azt, hogy "Magyarország" nagy kezdőbetűvel írjuk, ellenben azt, hogy "én", kicsivel.
Nem hiszem, hogy valaha "találkoztam" nálad szánalmasabb képződménnyel.