Te el is hiszed, amit írsz? Kb. a Fletóval lehetsz egy szinten. Folyamatosan ugyanazt hajtogatod. UNALMAS VAGY. Kétszer írtad, hogy jössz. Egyszer se jöttél, de nem vagy hangember. Szóval kuss, fekszik.
Már az 1337 perces ban után is fent voltál publicon és ugattál te rühes dög. Akkor kaptál egy finom destroyt, ráadásul erre tanú is van, mivel nem magamtól járok már fel oda. A következőt pedig az örökban után kaptad tőlem. De te azt mondod, hogy nem tudtál játszani pár napig, a másik unban kérelemben pedig ezt írtad:
" 2012-05-06 14:00
Regisztrált tag #1956
Regisztrált: 2010-11-04 19:52
Lakóhely: Nincs megadva.
Üzenetek: 103
Jah és azt még elfelejtettem hogy tegnap fent voltam ns-el a szerveren.. nem írom le azokat az adminokat akik tudták hogy Én vagyok.. mert egyértelmű volt... a saját nevemmel is voltam fent.."
Crys is banolt kétszer, ha jól tudom, mikor NS-el voltál fent.
Adris banról pedig ennyit:
RedFred
- 2012-05-24 16:37:57
garry, mi van a tegnapi bannal?
MentaCukor Garry - 2012-05-24 16:57:27
[...]
Fred... Nem tudom nem banoltak tegnap...
Ez neked normális? Én nem tisztellek, nem becsüllek és mélységesen megvetlek és így is bánok veled. Ellenben én legalább őszinte vagyok. Bár lehetne téged szelektíven gyűjteni.
Egocentrikus vagyok, de én nem írom, nagy kezdőbetűvel, hogy "Én". Te büdös nyomorék. Undorító vagy, egy ocsmány féreg.