Nos, lehet hogy furcsának tűnik, pláne olyan játéknál, ami ennyi éve töretlenül népszerű, hogy igen is vannak olyan játékosok, akik nincsenek tisztában ezekkel a kifejezésekkel, vagy bevett szokásokkal... (Pl: Mondja valaki de_dust2-n hogy "A"-nál plantolj hosszúra...) Mondom mit csináljak?
Többek között én is majdhogynem a kezdetek óta játszok a CS-vel, kisebb nagyobb megszakításokkal, de netes szerverekkel, és játékstílussal csak most ismerkedek... Eddig még azt sem tudtam hogy lehet csalni ebben, kelett kb 2 hét, mire rájöttem mi az a "wh", vagy aim... Csodálkoztam is, hogy mennyire profi játékosok vannak fent, és még csak nem is gondoltam volna, hogy csalás is létezik a játékban... (persze vannak nagyon jó játékosok csalás nélkül is, ezt nem vitatom
)
Egyébként biztos még sok olyan szleng van, amit nem írtam, vagy nem halottam még, vagy csak nem emlékszem rá... De én, és sokan mások is szívesen vennénk, ha valaki/k összegyűjtenék a legtöbbet használt szavakat/kifejezéseket, vagy bármi olyan dolgot, ami a netes, vagy nemzetközi CS közösség használ.