Idézetet írta: Gromtor - 2014-03-17 22:18:07Idézetet írta: STAMPEEE! - 2014-03-17 19:34:07 -game cstrike -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -32bpp -preload -full -w 1024 -h 768 -glNvidia controlpanel: minden ki/ nagy teljesítményPrioritás: Magas/valósidejűEzeket nemértem elmagyaráznád?Steam => Library/ Könyvtár => jobbgomb a CS-re => Properites/tulajdonságok => Set launch options / indítási opciók.Ide írod az első részt: -game cstrike (ez neked nem kell, csak annak kell aki a hl.exe-vel indítja, mert 2 VGA-ja van pl laptopban mint nekem, és alapból a gyengébbikkel futtatja.)-noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd Egér beállítások-32bpp -full -w 1024 -h 768 -gl Grafika, méret, rendermód -preload Az adat egy részét a memóriában tárolja, ergo laggmenetesebb a játékNvidia control panel/ Vezérlőpult:Elsőnek frissíted a drivertUtána jobbgomb az asztalra=> Nvidia vezérlőpultA 3d beállításokon belül van a 3d beállítások kezelés. Ott tudod globálisan, vagy programonként állítani a dolgokat.Ha csak CS-zel akkor globálisan is állíthatod ezeket.Itt szinte mindent kikapcsolsz vagy a nagy teljesítményre raksz.Ezeket hagytam egyedül:Textúra szűrés negatív részletesség: EngedveElőre reprodukált képkockák: 2-3/3d alkalmazás határozza megTöbbmegjelenítős biszbasz: EgymegjelenítőPrioritás:Játék indítása után: feladatkezelő (ctrl alt del)Folyamatok(xp) / Részletek(win8) fülKikeresed a HL.exe-t => jobbgomb => PrioritásA rateket meg ajánlatos kimenteni egy másik configba pl rate.cfgés minden indítás után exec rate.cfg
Idézetet írta: STAMPEEE! - 2014-03-17 19:34:07 -game cstrike -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -32bpp -preload -full -w 1024 -h 768 -glNvidia controlpanel: minden ki/ nagy teljesítményPrioritás: Magas/valósidejűEzeket nemértem elmagyaráznád?
-game cstrike -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -32bpp -preload -full -w 1024 -h 768 -glNvidia controlpanel: minden ki/ nagy teljesítményPrioritás: Magas/valósidejű
Ha feltolom Magas prioritásra kidob a szerverről egy idő után Steam Connection Lost üzenettel... Ez mitől lehet? Egész szépen tartja pedig magason az fps-t...
Idézetet írta: = || = - 2014-03-17 23:07:49Amúgy itt mit kell csinálni?[/b]High/ realtimeIdézetet írta: Mr.President - 2014-03-17 23:10:24STAMPEEE! Gondoltál már arra, hogy olyan szerencséseknek mint mondjuk én.. :S feltöltesz egy rate.cfg fájlt, mert mondjuk fingom sincs hogyan álljak neki alaból! Tessék!http://data.hu/get/7525431/rate.cfgCounter-strike/cstrike mappába beteszed, majd játékban konzol => exec rate.cfg
Amúgy itt mit kell csinálni?[/b]
STAMPEEE! Gondoltál már arra, hogy olyan szerencséseknek mint mondjuk én.. :S feltöltesz egy rate.cfg fájlt, mert mondjuk fingom sincs hogyan álljak neki alaból!
Idézetet írta: STAMPEEE! - 2014-03-18 16:48:46Idézetet írta: = || = - 2014-03-17 23:07:49Amúgy itt mit kell csinálni?[/b]High/ realtimeIdézetet írta: Mr.President - 2014-03-17 23:10:24STAMPEEE! Gondoltál már arra, hogy olyan szerencséseknek mint mondjuk én.. :S feltöltesz egy rate.cfg fájlt, mert mondjuk fingom sincs hogyan álljak neki alaból! Tessék!http://data.hu/get/7525431/rate.cfgCounter-strike/cstrike mappába beteszed, majd játékban konzol => exec rate.cfgNagyon szépen köszönöm
ÓÓÓ....Hát az a lényeg Ő hát szóval na... :$ Hogy a szarba csináljam ezt meg?? Felmegyek a szerverre (MAGYARRA) és utána beirom simán consolba, hogy exec rate.cfg??? Semmi idézőjel meg semmi más?? Lehet estére ez egy picit fárasztó, de én meg a CS consol 2 külön dolog :/Köszi, ha kapok erre választ
[/b]
= || = Neked még annyit szeretnék mondani, hogy a feladatkezelő jobb oldali csúszkájából itélve, piszkosul sok program fut neked egyszerre a háttérbe.Szelektálj közülük minél előbb, mert nagyon gyilkolhatja a windows-t. Amit nem használsz azt vagy töröld le, vagy kapcsold ki azt a funkcióját, hogy a windows indulásánál az is elinduljon. Ilyenek a torrent,daemon tools stb. Idézetet írta: = || = - 2014-03-17 23:07:49[/b]