Sziasztok!Még nem vagyok egy nagyon tapaszztalt játékos, és hallottam olyat, hogy állítsam be a rate.ket, hogy jól tudjak pubozni, stb.Nos, hát picit megakadtam, megmondom őszintén. Kaptam 3db rate beállítást, amit be is írtam, de mivel picit maximalista vagyok mindent be szeretnék a legjobbra állítani, ebben szeretném a segítségeteket kérni.Ez volt a 3db ratém:-Rate 20000-cl_cmdrate 101 (mit csinál ez??)-cl_updaterate 101 (és ez??)Szóval, ha valaki tudna nekem segíteni mit kell még beállítanom, szívesen fogadnám a tanácsát.Előre is köszi.
Eddig is boldog voltam, csak nem lőttem annyit Na de mostmár jólesz, már csak steam.os cs.t kell vennem. Nem tudja valaki mikor lesz akcióba mostanság?
Idézetet írta: Mr.President - 2014-03-14 20:56:10Eddig is boldog voltam, csak nem lőttem annyit Na de mostmár jólesz, már csak steam.os cs.t kell vennem. Nem tudja valaki mikor lesz akcióba mostanság?Húsvétkor biztosan lesz, olyankor kb. 500 Ft
Idézetet írta: :.PreDator.: - 2014-03-14 21:24:03Idézetet írta: Mr.President - 2014-03-14 20:56:10Eddig is boldog voltam, csak nem lőttem annyit Na de mostmár jólesz, már csak steam.os cs.t kell vennem. Nem tudja valaki mikor lesz akcióba mostanság?Húsvétkor biztosan lesz, olyankor kb. 500 Ft Az jó dolog akkor így inkább nem veszek 576.ba 5000Ft.ért, steamen most 8 euró, nem? :/