akkor most nem tom mivan tényleg nem tom hogy csaltam e v nem feladom nem értem
Idézetet írta: -_DarkLord_-akkor most nem tom mivan tényleg nem tom hogy csaltam e v nem feladom nem értem Te mekkora barom vagy istenem..."most akko csaltam vagy nem? mer en nem tom mosma, nem etem" idiota gyoker
Szerintem már elég csaló van, hogy esélyt adjanak neki Oli Mert egyszer csal, másodszor is próbálkozni fog, ez így van és sajnos még a sok "segéd programok" mellett is elég gyengék mint "játékosok". A játékok célja az, hogy jót szórakozzunk velük, ha meg valaki versenyezni akar akkor LAN-okon próbálkozzon nem pedig csalással. Csalással gondolják, hogy jobbak mint a többiek pedig csak azt mutatják be, hogy milyen szánalmas emberek reálisan meg valóban is. DarkLord ahogyan megfogalmazta a hülyeségét már ott is bemutatta, hogy valóban egy érettelen kis fiú aki más játékát, napját rontsa.
Mert tunkoltam a falat és ott volt mögötte a gyerek mert látam amikor befut a második pedig asszem azért mert leosztottam 2 hst 2 olyannak aki nem mozgott
Edvin, én még az a típus vagyok, aki hisz abban, hogy egyszeri dorgálás után sikerül megváltoztatni az illetőt! Bár lehet ez az én elvi hülyeségem, sőt rengetegen mondták már, hogy hülye a felfogásom. Egyszerűen nem tudom magam elképzelni olyan helyzetbe, hogy épp csalok. Mert nagyon tisztességtelen dolog másokkal szemben. Hogy nyerjek? Aljas módon? Nem lenne igazán élvezetes. Volt már, amikor engem is meggyanúsítottak valamivel és szimplán mikor kérdeztem, hogy miért, azt válaszolták, hogy NS vagyok. Ez egy másik szerveren volt... Amúgy meg a Magyar Szerverek a legszínvonalasabb szerverek közé tartozik Magyarországon! Érthető, hogy más, gyengébb szervereken miért tudok 31 - 12-es statokat lehozni.
Ha már itt tartunk: mi az a VAC? Elfog a Vác