1. Én ezen a szerveren pár napja kezdtem, pro scouton !-jel volt a nevem. (mint a profilomban is olvashatod)2. nem tudom ki az a dude gyerek, de ha egy tizenéves kis pöcs, már elnézést, de ha miatta bannolnak erről a szerverről, nagyon csalódott leszek, és adason meg egy pillanat h találkozzunk a játékban majd beolvasok neki.3. a dude név, mint haver egy régi osztályi társaságunknak volt a "klánneve", nem volt igazi klán csak úgy jeleztük, h haverok vagyunk, mi egymást között "tesónak" hívtuk egymást.4. az a pont nem hiszem hogy rám tartozik!5. a képeket töltöm, amint megtalálom.
3.részt kihangsúlyoznám, azért rakattalak ki, mert tegnap előtt vagy mikor feljöttél EZZEL A STEAMMEL "dude. i guess! " néven, kb 10 mpig voltál ott aztán retry, és vissza ? néven! azért figyeltem fel, szóval hagyjuk már a kamu dumát!Nem mellesleg, ez a " modellezés, meg cfgzés" duma pontosan Dude, ahogy az utolsó két általa nyitott topicot megnézed, szóval hagyjuk! Összegezve, vettél 1 steamet mert ip-t nem tudsz váltani, és azt hitted majd ezzel beetetsz mindenkit? BUKÓ!!!
Sry, h belezavarok, de valahogy azt érzem, h ez az én ügyem is.Egyrészt, sry ? h miattam bannolnak, THE KID-del együtt, nem tehetek róla nagyon sokat. Sajnos bele kell törődnöd, h isten vagy, és az isteneket nem szeretik (pl: engem) :DD Másrész, abban Red megint nem lehet igazad h dude. iguess néven mivel azt a nevemet már április közepén elhagytam. Tudom, h te csak erre a nevemre emléxel, de megint egy olyan okot mondtál ami NEM lehet igaz..