Történt a mai nap egy olyan hogy Ct voltam az első 3-4 körbe láttam hogy a Terroroknak nincs sok esélye gondoltam átállok még ha nem is segítek ezzel sokat,egyszer csak feljön Arseth,ekkor már a Ct-nek 8 volt a győzelme a Terroroknak pedig csak 3,a 11. körnél merészkedtem megkérdezni hogy nem e kaphatnánk egy kis pénzt.A válasz Retryzz,sk,fogadj.Elfogadtam a választ természetesen hiszen Admin.De a véleményem megvan erről hogy miért nem jön át segíteni legalább,Volt hely a Terrorba bár a következő képen 15v15 van de volt alkalma átjönni ha átakart volna többször is,de nem tette ennek hangot is adtam.
A kép ami az állást mutatja:(Nekem volt pénzem,és dobtam is fegyvert akinek kellett.)
Közben volt fent 1 wh-s is akinek 2 ember az anyját emlegette,de csak 1 kapta meg a jutalmat,és egy elnézéssel el volt intézve az egész.
*DEAD* teamlegend _DeltaForce_ : DANIKA A KURVA ANYAD OFFOLD MAR TE NS KUTYA GECI
teamlegend _DeltaForce_ has left the game
Stykla (RADIO): Fire in the hole! [flash]
Rolee:-* killed FaszomBa.UFFLOoW with awp
*DEAD* /FlaSh T. Mimo : koszonj el szepen a tobbiektol
[AFK Kicker] woodoo was kicked for being AFK longer than 90 seconds
Visca El Barca connected
nasi killed azni with deagle
Visca El Barca is joining the Terrorist force
*DEAD* Tp~LInK|Nexus'A : danika te tetves fasszopo te fasszopo rezfaszu kis kurva geci az anyad buzi faszat szopkodjad telib
danika has left the game
RAGE!Sprite!.k0ala^^ dropped
MeggyesRetes dropped
ADMIN Quentin de Montargis | ArSeTh: ban teamlegend _DeltaForce_ (ok: nemanyaol)
Tp~LInK|Nexus'A dropped
Tp~LInK|Nexus'A has left the game
*DEAD* Tp~LInK|Nexus'A : elnezest
MeggyesRetes dropped
rd be, hogy /rs ha nullzni szeretnd az lseidet es hallaidat a Scoreboard-on.
goko connected
Rolee:-* killed nasi with awp
Soul_Reaver [AdMin]^I # connected
ADMIN Quentin de Montargis | ArSeTh: ban danika (ok: nemcsalsz)
Nem mint ha bármi bajom lenne Arseth-al csak nem tartom korrektnek ezeket a tetteket és reagálásokat.