Sziasztok, "D7 // CyClotroniC" vagyok, de álnéven játszottam, amikor a bant kaptam a 2-es szerveren:
Név: "haribo :: narancs maci"
Dátum: 2010.02.22 ~20:00-20:30 körül kaphattam a bant
IP Cím: 84.2.135.196 (ez lehet, hogy változott, mert dinamikus)
Steam ID: STEAM_0:0:37720
Admin neve: nem tudom, nem volt ismerős nevű admin a szerveren akkor, és nem is figyelmeztetett senki
Jogos-e szerinted a ban?
Nem tudom, hogy miért kaptam, nem rusholtam (annak ellenére, hogy de_sea_dust2 volt, és azon nem élt az anti-rush plugin), nem anyáztam, nem bugoltam, nem csaltam. Való igaz, álnéven játszottunk 3 ismerősömmel (ventrin is voltunk, de nem súgtunk egymásnak, mert nem szokásunk), egy fun mixelés után mentünk fel 4-en egy kis levezető publicra, de mind a négyünket bannolták egyszerre, így gondolom kollektív oka lehetett annak, hogy ki lettünk téve, pedig mindenki viselkedett, és felhívtam a figyelmüket arra is, hogy ne rusholjanak, mert ezen a publicon nem divat.
Ha ennek ellenére valaki mégis rusholt volna, akkor az ő banja nyilván jogos, de nem hiszem, hogy ez történt, mert mind a 4-en repültünk. Lehet, hogy a feher/narancs/zold/piros maci álnevek zavarták az admint, nem tudom, de egy szóval se kérdezte senki, hogy kik vagyunk, meg azt se kérték, hogy írjuk át a nevünket.
Mivel eltelt a BAN óta több, mint 4 óra, így attól tartok, hogy permanens a dolog, pedig 2009 novembere óta rendszeresen látogatom mindkét public szervereteket, és eddig azért szerettem ide járni, mert többnyire értelmesek az adminok, és nem hoznak elhamarkodott, buta döntéseket a tapasztalatlanabb játékosok nyomására. Remélem leveszitek a bant, mert szerettem ide járni, és az utóbbi 3-4 hónap alatt egyetlen kick-et sem kaptam senkitől.
U.I.: Legyetek szívesek az egyik társamról is leszedni, akit velem együtt bannoltak ugyan abban az időben:
Név: "haribo :: zold maci"
Steam ID: STEAM_0:1:16914616