Hali. Szóval kb. 2 hónapja vettem egy Steelseries Kana egeret, és ma reggel mikor bedugtam a gép usb portjába, a gép hanggal jelezte, hogy érzékeli, de az egér nem világít, és ha mozgatom/kattintok nem érzékeli. Mitől lehet? Dobjam ki, vagy van még remény? Megpróbáltam a SS update tool-t, de az meg 0%-ról nem mozdul el.Köszi,taz
Idézetet írta: taz- - 2014-05-01 08:11:44Hali. Szóval kb. 2 hónapja vettem egy Steelseries Kana egeret, és ma reggel mikor bedugtam a gép usb portjába, a gép hanggal jelezte, hogy érzékeli, de az egér nem világít, és ha mozgatom/kattintok nem érzékeli. Mitől lehet? Dobjam ki, vagy van még remény? Megpróbáltam a SS update tool-t, de az meg 0%-ról nem mozdul el.Köszi,tazEgyütt is "háltok"? Játék után kihúzod és lefekteted magad mellé? Attól nem leszel jobb, ha éjszakánként kényezteted az egered
Idézetet írta: sd - 2014-05-01 15:21:04Idézetet írta: taz- - 2014-05-01 08:11:44Hali. Szóval kb. 2 hónapja vettem egy Steelseries Kana egeret, és ma reggel mikor bedugtam a gép usb portjába, a gép hanggal jelezte, hogy érzékeli, de az egér nem világít, és ha mozgatom/kattintok nem érzékeli. Mitől lehet? Dobjam ki, vagy van még remény? Megpróbáltam a SS update tool-t, de az meg 0%-ról nem mozdul el.Köszi,tazEgyütt is "háltok"? Játék után kihúzod és lefekteted magad mellé? Attól nem leszel jobb, ha éjszakánként kényezteted az egered +1taz legközelebb a szex után hagyd kicsit pihenni a drágát!