: elkussoltatod oket?: gecire idegesito
: rakd már ki őket a faszba: folyamatosan ezt csinálják a nyomorékok -.-
Játékban használt nevem: DuckYou (DuckYou)Steam ID: STEAM_0:0:20297117Dátum: 2014-04-26 12:59:49Admin neve, aki banolt: PsREzen a szerveren voltam: PublicBan hossza: 1 óraJogos-e a ban?: NemBan oka (admin szerint): sokbeszedBan oka (szerintem): Sziasztok! Szeretném kérvényezni PsR admin elvételét. Adminnal való visszaélés alapos gyanújával, ugyanis azért rakott ki mert beszéltem. Holott a mute funkció is kábé ugyanazt a hatást érte volna el. Illetve, a "sokabeszed" nem igazán érthető egy kívülálló számára ugyanis nem volt anyázás, illetve támadás PsR személye felé "ne arra verd itt a faszod hogy admin vagy" felszólalásom pedig jogos. Az admin dolga az hogy rendet tartson és ne azokkal baszakodjon akiket nem kedvel. Ha kérvényezték volna hogy tegye ki a szűröm akkor megértem, de sem a chatben sem verbálisan nem észrevételeztem hogy valaki panaszkodott rám. Ugyanis az emberek egy része tolerálja a hülyeségeim a másik része meg már lemute-olt. PsR-nek is csak ennyit kellett volna tennie. De ugye én itt tarthatom a hegyibeszédet PsR-nek fogtok hinni úgyis. Valószínűleg jogos volt a bann, Ducky amúgy is egy fasz ugye? PsR meg olyan jó gyerek. Ha már itt vagyok akkor már azt is megemlítem hogy Publicon az admin jelenlét kb annyi mint nekem eszem. Semennyi. Egyszer egyszer feltéved egy admin kioszt 2-3 bannt aztán viszilábos, Igazából azt is sokká szarom hogyha nem oldjátok fel a bannom SŐT ha az 1 órát örökössé teszitek, vagy ha felkerülök a szégyenfalatokra.De ha már admin castingot tartotok akkor már normális embereket választanátok. De hát hogy is van ez? Adj hatalmat a paraszt kezébe és megtudod milyen ember valójában. Na Ducky off.