Hát ha ti a "feszt" és "valszeg" szó használatával találjátok rajtam a legnagyobb fogást, egészségetekre! Azt kívánom, hogy lakjál borsodba vagy tirpákfalván 1 hónapig. Garantálom hogy megőrülsz. Annó kollégiumban voltak szlovák/román/szerb/bordsodi/hevesi/jászsági srácok, néha azt se tudtad milyen nyelven beszélnek, pedig mind magyarul beszélt!!! Amúgy meg ami a map rotát illeti, azért nem főben járó bűn, ha olyan is megy amit az emberek szeretnek.
Idézetet írta: faja - 2014-05-21 14:46:33Hát ha ti a "feszt" és "valszeg" szó használatával találjátok rajtam a legnagyobb fogást, egészségetekre! Azt kívánom, hogy lakjál borsodba vagy tirpákfalván 1 hónapig. Garantálom hogy megőrülsz. Annó kollégiumban voltak szlovák/román/szerb/bordsodi/hevesi/jászsági srácok, néha azt se tudtad milyen nyelven beszélnek, pedig mind magyarul beszélt!!! Amúgy meg ami a map rotát illeti, azért nem főben járó bűn, ha olyan is megy amit az emberek szeretnek. Legalább minimális fogalmad lenne a tirpák szó jelentéséről, nem használnád! Ebből is látszik mekkora a sötétség a fejedben. Ja és nyíregyházi vagyok, mégis megtanultam magyar szavakat használni
Törzsgyökeres diósgyőri vagyok nálunk a tirpák mást jelent De nincs velük semmi különösebb bajom
Jól van majd ha fent lesztek az MB1-ben beszélünk!
Imádom mikor valaki a múltat hozza fel. 1978-ban meg ennek meg annak a csapatnak nem ment. Nincs értelme a múlton vitatkozni Amúgy én a survivort is szeretem.