Kedves Játékos, Felhasználó!
Tisztán emlékszem az esetre!
Én szóltam RedFrednek, hogy legyen oly kedves és jöjjön, nézzen meg, mert valami nem oké veled! Én személy szerint NoRecoil-ra gyanakodtam az esetedben, amit ezek szerint Ő kizárt, mert indoknál wh-t írt, de hogy huzamosabb ideig nézte a játékodat, abban egészen biztos vagyok!
sajnálom, hogy azt gondolod, hogy egy admin sosem tévedhet.
Egyszer sem csaltam és hangsúlyozom megint. 4 évig volt steamom. De miután koleszba költöztem 2 éve eladtam
Minden ember tévedhet, úgy ahogy én is tévedtem Player banolásánál (Elnézését is kértem a kellemetlenségért miután bizonyította, hogy tisztán játszott!) úgy RedFred is tévedhetett a banolásodnál!
Sajnos nem az általam készült képre van szükség, hanem azokra amelyek az első banolásnál, 2014. január 19. napján készültek!
Tőlem a bant azért kaptad, mert kérelmet nem írtál és nem is láttam sehol, hogy a ban levételre került volna!
Jószívűen arra az elhatározásra jutottam (Még, ha valamennyire közre is játszottam a kitiltásban, de NEM befolyásoltam!), hogy a ban kerüljön le a megnevezett személyről és, ha újra gyanúsnak látjuk, akkor majd egy készített demo után megvitatjuk a helyzetet!
Sok emberről került le, olyan indokkal, hogy ha megint csal, akkor kirakjuk..
Tőlem éppen ezért kap egy utolsó lehetőséget az illető!
Üdv.:
Pulos