Mellesleg valaki meg akart ölni, és megabszni anyukámat, arra reagáltam csak... amugy ki az a wickedsick?
stigma hc te a techno boy vagy? csak mert mindig rommá lőlek és csalózol? és próbálod a többieket uszítani hogy engem minden szerverröl bannolnak? közbe meg semmi ilyesmi? PUB arc vagy, ilyen noname féle, egy mixen nem láttalak még, én ott is meglövöm, aki ismer tudja jól hogy nem csalok és nem anyázok...
Idézetet írta: ROBINKA - 2014-02-13 13:42:44stigma hc te a techno boy vagy? csak mert mindig rommá lőlek és csalózol? és próbálod a többieket uszítani hogy engem minden szerverröl bannolnak? közbe meg semmi ilyesmi? PUB arc vagy, ilyen noname féle, egy mixen nem láttalak még, én ott is meglövöm, aki ismer tudja jól hogy nem csalok és nem anyázok... nem techno boy vagyok és egy szóval nem mondtam, hogy csalsz..napersze, ponthogy a nagyszájú bunkó stílusodról jegyeztelek meg, hiszen nekemis anyáztál már ... ugyh felesleges tagadni xd
Idézetet írta: stiGma.HC - 2014-02-13 14:33:33Idézetet írta: ROBINKA - 2014-02-13 13:42:44stigma hc te a techno boy vagy? csak mert mindig rommá lőlek és csalózol? és próbálod a többieket uszítani hogy engem minden szerverröl bannolnak? közbe meg semmi ilyesmi? PUB arc vagy, ilyen noname féle, egy mixen nem láttalak még, én ott is meglövöm, aki ismer tudja jól hogy nem csalok és nem anyázok... nem techno boy vagyok és egy szóval nem mondtam, hogy csalsz..napersze, ponthogy a nagyszájú bunkó stílusodról jegyeztelek meg, hiszen nekemis anyáztál már ... ugyh felesleges tagadni xdHa már neked anyáznak akkor ott gond van a "player"-rel. Valószínű fossá lőtted mr. "mixen meglövöm és skilles vagyok bizony ám" embert és szegényke lelki világa nem tudta ezt feldolgozni.