eladom örökre az accomat! nem csézek soha többé!!!!! isten veletek! lowok! és már hétfőn ellesz adva úgy nézki az account!! szal! császtok hülyék! crys kurva anyádat!
félig meddig azért is vontam le admin jogomat meg azért is XD ez jó mondtad volt én is kezdtem unni hogy laggolt a szerver elég sokszor sajnos,ezért is jöttem át ww1 re,nem azért csak na ne legyen az hogy sértésnek vegye crys franci,csak már nem bírtam ki,de nem csak emiatt mentek ki franci tudja nagyon jól
Idézetet írta: jagermeister - 2011-07-22 14:50:43eladom örökre az accomat! nem csézek soha többé!!!!! isten veletek! lowok! és már hétfőn ellesz adva úgy nézki az account!! szal! császtok hülyék! crys kurva anyádat!
Idézetet írta: Fr3nd - 2014-01-26 22:13:01Idézetet írta: jagermeister - 2011-07-22 14:50:43eladom örökre az accomat! nem csézek soha többé!!!!! isten veletek! lowok! és már hétfőn ellesz adva úgy nézki az account!! szal! császtok hülyék! crys kurva anyádat!ez már rég volt és akkor még buta voltam,azóta sokat fejlődtem
Azert jo par eve volt.. nemtom , ha a srac nem csalt, szerintem kaphat egy eselyt... vegul is azota lehet beért agyilag... ha meg csalikolt, akkor ne... de ne feledjetek ...azert nem elore megfontolt emberoles vadjaval bannoltuk ki a szerverrol.. kisgyerek volt, hat istenem .. jatek. Viszont mielott barki tamadna , pont leszarom ki o , meg nekem tök 8 , hogy jatszik e vagy sem.. ez az en szemelyes velemenyem .
ez már rég volt és akkor még buta voltam,azóta sokat fejlődtem
Érted most erre mit mondjon az ember? Részemről amúgy kapjon rgy esélyt, de annyira sokat nem fejlődött nekem ugytunik