Idézetet írta: <WARRIOR> - 2014-01-13 18:54:19Ez úgy hangzik, mintha ez lenne a divat, hogy akkor most én Gozok.1.6 még mindig jobb játékélményt nyújt, mint a Go. És még a honi versenyeken az 1.6-ok vannak többségben. Áruld el mitől jobb 1.6ban a játékélményed mint GO-ban? Mert számodra nagyobb a sikerélmény? Nem érzed magad kezdőnek a többiek mellett? Vagy miért jobb? Kiváncsi vagyok rá...
Ez úgy hangzik, mintha ez lenne a divat, hogy akkor most én Gozok.1.6 még mindig jobb játékélményt nyújt, mint a Go. És még a honi versenyeken az 1.6-ok vannak többségben.
Idézetet írta: sd - 2014-01-14 06:56:12Idézetet írta: <WARRIOR> - 2014-01-13 18:54:19Ez úgy hangzik, mintha ez lenne a divat, hogy akkor most én Gozok.1.6 még mindig jobb játékélményt nyújt, mint a Go. És még a honi versenyeken az 1.6-ok vannak többségben. Áruld el mitől jobb 1.6ban a játékélményed mint GO-ban? Mert számodra nagyobb a sikerélmény? Nem érzed magad kezdőnek a többiek mellett? Vagy miért jobb? Kiváncsi vagyok rá...Részben igazad van, mert 1.6-ba van 3400 órám, míg GO-ba csak 60. Vannak pozitív dolgok mint pl. az awp. Nekem marhára tetszik, hogy mozgásnál elhomályosodik a kép. Amiért nem tetszik az az, hogy nem hasonlít az 1.6-ra csak itt-ott. De ez az én személyes véleményem. Mivel mostanában nem sokat játszok, ha gép elé kerülök, akkor mindig 1.6-al játszok szívesebben és ez nem biztos, hogy fog változni.Ja és még valami. A magyar GO-s közösség eléggé gyökér. Ha találkozok dm-n egy magyarral biztos, hogy kurva@nyázni fog tok8, hogy miért. És egy sima public szeró is tele van ilyen selejtekkel. Ezért is szeretek inkább 1.6-ni mert, ha fellépek OD2-re tudom, hogy az ilyenek ott nem maradnak meg, és mert Fr3nd nevetését senki sem tudja utánozni.
A spectben állókat már kickelgetni kell, hogy egyáltalán valaki fel tudjon jönni. Azért ez az egy évvel ezelőttihez képest óriási előre lépés. Remélem meg is marad a közösség jó ideig.