Idézetet írta: obsusztm2000 - 2013-12-23 17:57:50Egyik nap játszók ctbe tök nyugodtan Onlyd2 szerveren es egyszer csak Saabyka megöl engem és átrak t be felidézem ezt mondta:HA VISSZAÁLLSZ CT BE KIBASZLAK ÖRÖKRE.....én csak annyit mondok h azert mert admin vagy ugyanolyan ember vagy mint én...nektek kéne példát mutatni..lehet h gondjaid vannak az életben..de jogtalanul ezt hozzámvágni...és nemond h az en hibám volt mert semmit nem csináltam... És tessék..lehet engem utálni!az adminok nem nagyobb emberek azert mert ők adminok....nekik kene példát mutatni...ez már tényleg sok. meghallgatom h mi volt az előzménye!mert hogy ennek nem volt az tuti!Kurva érdekes, hogy az előzményeket egyikőtök sem meri leírni, csak sírtok, hogy én ezt csináltam meg azt csináltam. Jó lenne, ha rájönnétek végre, hogy mindennek van következménye és nem csak a szátokat jártatnátok.Majd, ha találtok egy olyan embert is akit jogtalanul bannoltam, akkor folytatjuk, addig meg azt irkáltok ide amit akartok, mert nem érdekel
Egyik nap játszók ctbe tök nyugodtan Onlyd2 szerveren es egyszer csak Saabyka megöl engem és átrak t be felidézem ezt mondta:HA VISSZAÁLLSZ CT BE KIBASZLAK ÖRÖKRE.....én csak annyit mondok h azert mert admin vagy ugyanolyan ember vagy mint én...nektek kéne példát mutatni..lehet h gondjaid vannak az életben..de jogtalanul ezt hozzámvágni...és nemond h az en hibám volt mert semmit nem csináltam... És tessék..lehet engem utálni!az adminok nem nagyobb emberek azert mert ők adminok....nekik kene példát mutatni...ez már tényleg sok.
Érdekes, hogy mindig ezek a 12-14 éveseknek van a legtöbb gondjuk, valahogy a többiek megtudják érteni...
Idézetet írta: hApcI - 2013-12-23 18:45:22Érdekes, hogy mindig ezek a 12-14 éveseknek van a legtöbb gondjuk, valahogy a többiek megtudják érteni...amíg nincsenek pina közelében könnyu az életük...sweet childhood
Azénkurvaanyámat
Ne akarj érettebb lenni, mint amennyire valójában vagy...KÉRLEK
Gromtor te tenyleg alpári módon viselkedsz. Viszont ez a topic azert van h megbeszéljük ezeket, Saabyka várom a válaszod h mi volt annak a szituacionak az előzménye..vagy rajottel h egyszer az életben hibaztal es tenyleg nekem van igazam?
Érdekes dolgok ezek, de ne kelljen már nekünk magyarázkodni. Egy közmondás talán ide passzol: Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisördögnek.rinyalj.wav