Közel sem személyes unszimpátia, 1v1 szituációban, fixpoziból várlak és lőve rámjösz fixen...+ egy gusztustalan féreg vagy, legalábbis ahogy a szerveren 1-2x megszólalsz, megnyilvánulsz az ezt támasztja alá.
Noss írom akkor mi alapján lőttem előre -elindulok T kezdőről (megállok sötét előtt mert írnak steamen,) eközben mamba el lő 2 embert sötétben, (gyorsan elugrok és befejezem amit steamen írtam)-lucky-t kifejeltem , J3T és mekk trappol még jó hogy előre lövök desivel ha már átviszi azt a falat-mivel mamba lőtte el az első 2 embert sötétben és őt még nem lőttem el azt hittem alsóba van ezért levárok, de nem ő jön hanem a SÁRKÁNYVADÁSZ gyerek (nem volt szerencséje)-ellövöm közön a két trappolót -és bár a demo bugos és nem mutatja mennyi kör idő volt hátra de elég kevés, (emlékeim szerint 30 másodperc) ezért sietek a bombáért és ha nagyon figyelitek a hangot akkor 1-szer ellépi hosszún még mielőtt rövid végén kifordulnék és még ha el se lépte volna a fixen hosszú kapu előtt eső bombát én is kapuból fognám, ezért anélkül hogy felvenném a bombát ránézek és előre lövök és szerencsémre ott álltszerintem minden lépésem logikus volt és egy alap 5000 Ft-os panasonic fülessel hallható volt az amire mindent alapoztam és még némi figyelmesség, hogy ki kit ölt meg (sárkányvadász levárására visszatérve sötétben)