lévén elfogult vagy a "barátaid" által állított marhasághoz.
Remek a meglátás. Fakapús téma: Ha középen fent állok, te meg a kapu között, hidd el foglak látni, és rád is lövök. 2. Futásos imitálás Na ez jó pofa dolog, ha már egyszer futsz, persze h lövök 3. Attól h neked vmi noname headsetted van és nem hallasz semmi, megosztom veled, h nekem egy 22e Ft-os Sennheiserem van, amivel azt is hallom B-ről, ha A gödörben fingasz egyet. Én kérek elnézést a magyar játékosoktól, h merek falon lekövetni, mikor hallom, h ott jön. Az pedig, h egyesek buták (nem rád értem), és várják mikor jön ki és sírnak h nem találja el, ő bajuk. Én személy szerint lévén hallom a kedves játékos társam TRAPPolását és a hangsúly a trappon ill. a minőségi hangcuccban rejlik, lekövetem, körülbelüli fejmagasságban, mivel a karakterek egyforma magasak :DD Gondolom ez feltünt neked is. Így van az, hogy már akkor lövök is a fejedbe, amint meglátom a fegyvered csövét, és ezért van az, hogy már kapod is a fal sarkánál.Köszönöm kedves hozzászólásod, további szép estét és kellemes játékot neked is!Üdv: Misou.i.: aki pedig tartja magát egy valamire való gamernek, tudja mi az hogy, gamer egér és füles, ill. hogy mennyivel másabb a game úgy.