Remek a meglátás. Fakapús téma: Ha középen fent állok, te meg a kapu között, hidd el foglak látni, és rád is lövök.
Idézetet írta: Miso - 2013-07-07 19:18:19Remek a meglátás. Fakapús téma: Ha középen fent állok, te meg a kapu között, hidd el foglak látni, és rád is lövök. Aha, ezzel csak az a baj, hogy nem kapu között álltam.
Köszi, nem is leszel superman és nem is járok román szerverre, elvből, de ez más téma De azt lásd be, hogy egy noname headsettel nem fogsz olyan térhallást elérni mint egy normális fülessel, és nekem ne mond, h nem kell a hang a cshez.
Idézetet írta: Miso - 2013-07-07 19:51:32Köszi, nem is leszel superman és nem is járok román szerverre, elvből, de ez más téma De azt lásd be, hogy egy noname headsettel nem fogsz olyan térhallást elérni mint egy normális fülessel, és nekem ne mond, h nem kell a hang a cshez. Persze. Kb. az 5. fülesemet nyüstölöm és hallom a változást természetesen, de egy határ után már felesleges pénzt beleölni, mivel nem lesz szebb, jobb a hangzása.
Belenéztem a demoba, szerintem nem csal.