Öreg szóltam mikrofonba és még le is írtam. Részemről marad, viszont látás. Jah és még azt is leírom utóljára, hogy azért nem banolok mert lelőnek szòval nem kell a duma.
Hát, hogy ha voiceenable 0-án van szólhatsz neki akárhányszor saby.. Vélemény: 7napot erősen túlzásnak érzem
Írásba egyszer sem közölted velem
Idézetet írta: mambaa - 2013-06-23 22:04:06Hát, hogy ha voiceenable 0-án van szólhatsz neki akárhányszor saby.. Vélemény: 7napot erősen túlzásnak érzemIstenem ember nem vagy Te egy kicsit naív? Hidd el mindenki azt mond amit akar. Btw lehet te is adtál volna neki többet ha autista módon viselkedik mint jelen esetben. +nem is az 1. Panasz volt rá. Tegyük fel "süket"volt de attól még a szeme szerintem jó ha ilyen játékkal játszik! Én elmondtam a magamét és ha még ez sem egyértelmű a BANN MARAD részemről.
voice_enable 0-nál nincs kommunikáció viszont ha 1-re állítja az ember, akkor CSAK RETRY után hallani az illetőt...elég fail szagú a magyarázat. A ban hosszát kicsit sokallom, de azért legyen visszatartó erő is.
Idézetet írta: naneee - 2013-06-23 23:18:30voice_enable 0-nál nincs kommunikáció viszont ha 1-re állítja az ember, akkor CSAK RETRY után hallani az illetőt...elég fail szagú a magyarázat. A ban hosszát kicsit sokallom, de azért legyen visszatartó erő is. Tudod értelmezni a szöveget? visszakapcsoltam voice_enable-t és mapp váltás volt, utána kezdtem el beszélni és szólt a zene kihangsúlyozom a másik szobába, ja és én egyszer sem láttam, hogy ilyet írt volna, Flip de attól még nem kizárt, hogy tényleg írta:)