Szerintem nevezzétek át a szervert és tegyetek fel teljesen más pályákat. Azokra a játékosokra kéne rámenni vele, akik ki vannak égve a d2-től meg a szokásos mapoktól.Most már az is látszik, hogy a M A G Y A R márkanév nem segített annyit, mint kellett volna ezért hátra kéne küldeni.Az én szerény javaslatom "ABNORMAL M A G Y A R Szerver" (freerush/szimplaugrás/failed objective slay) lenne következő pályákkal:fy_kronikfy_buzzkill2009fy_cluj2fy_iceworld_maxde_mario_airde_dust2002de_dust2009de_inferno_sede_perfectinfernode_officelethalcs_officecs_assault1337cs_assaultdeluxede_tuscande_miragede_cpl_strikecs_expode_vegasde_kabul32de_schoolatackLehet nem egyet érteni, de inkább ti is írjátok, hogy lenne jobb. Az se megoldás, hogy d2-ről jön át mindenki, valamit újítani kéne.
Nem azért mintha nem lenne jó kiégni a melegfrendtől, de jó lenne az is ha Tivadart sikerülne visszacsábítani, vele is nagyon jó volt játszani! Nekem hiányzik az a hangulat, ami elsősorban a Fun szerveren volt!... és fingjatok gecibuborékot ha nem értitek meg!
Idézetet írta: L4Z10 - 2013-06-21 14:47:35Nem azért mintha nem lenne jó kiégni a melegfrendtől, de jó lenne az is ha Tivadart sikerülne visszacsábítani, vele is nagyon jó volt játszani! Nekem hiányzik az a hangulat, ami elsősorban a Fun szerveren volt!... és fingjatok gecibuborékot ha nem értitek meg! Hát az elég nehéz lenne...