Vegyél új gépet
Idézetet írta: boldogmacika - 2013-06-13 21:08:39Vegyél új gépet Egy jó Commodore 64-et az most a legújabb a piacon, aszongyák
heló mindenkiHELP lécci:Dns csvel játszok már a frissítés óta, de most beléptem és software módot ad be.. nem tudom miért, ja és ez az után történt hogy újraraktam a steames cs-t, aztán töröltem, mert ugyanúgy nemjó, mint frissítés óta na mind1 . a kérdésem: miért teszi ezt velem az Úristen?
Örülnék ha csak ennyi bajom lenne nekem a komplett CS nem működik már egy hónapja elindítom bevillan utána elfeketedik de még hallani ott a menü utánna kilép a játékból már mindent megpróbáltam
Tökéletesen működik a CS így annyi a hibája h látszik az asztal Win 7-en de nem zavaró örülök hogy megy
Idézetet írta: ^joci - 2013-06-16 20:43:45heló mindenkiHELP lécci:Dns csvel játszok már a frissítés óta, de most beléptem és software módot ad be.. nem tudom miért, ja és ez az után történt hogy újraraktam a steames cs-t, aztán töröltem, mert ugyanúgy nemjó, mint frissítés óta na mind1 . a kérdésem: miért teszi ezt velem az Úristen? Joci!Leírod a problémát is?