(Frend helyesírást javíthatja.)
Kérdezzük meg Peatet és Efet, hogy mit is muveltél le akkor pontosan Nem a hülye takony 15 éves haverjaid közül vagyok az egyik, ezt próbáld már megjegyezni. A szitu az volt, hogy te VÉGIG!! kempelted a kört WP-vel, szóval necsodálkozz, hogy véletlen a társaid meghalnak 1 perc alatt mondjuk. Másik, hogy utána folyamatosan provokáltál, és osztottad az észt. Én annyit mondtam, hogy nem kéne kempelni wp-vel egész körbe, mert hosszútávon nemlesz produktiv pályafutásod itt, ezután helyeződött előtérbe a te irritáló takony kommunikatív képességed.1 órával ezután felmentem a szerverre, és mondtam TALÁN Techno-nak hogy faszért nemadja be. Egyből ráharaptál a dologra és kezdted előről. Eléggé ellenem fordítottad ezt a dolgot, de majd megkérdezzük peatet és ef-et.És mi az, hogy visszaszólsz, semmi sértőt és offenzívat nem modntam neked te egyszerű.BTW: fy mapról peat kickelt, mert megelégelte amit csinálsz.// Értem én, hogy jó móka felhúzni szándékosan, de amikor már ennek a következménye jön, még csodálkozol//
Szerintem kicsi vagy te még, ahhoz, hogy bárkit felhúzz a faszodra