Idézetet írta: eF - 2013-05-13 15:15:35Már régebb is beszéltük slow-al és Thomas-al egy-egy sörözés alkalmával, ha lesz akkor megyünk. Úgy gondolom, hogy a hely és az időpont is hibatlan, de majd Ők is nyilatkoznak remélhetőleg erről! +1 kivéve ha 17-én baywatch maraton lesz a tv-ben:D
Már régebb is beszéltük slow-al és Thomas-al egy-egy sörözés alkalmával, ha lesz akkor megyünk. Úgy gondolom, hogy a hely és az időpont is hibatlan, de majd Ők is nyilatkoznak remélhetőleg erről!
Idézetet írta: Thomas a gozmozdony - 2013-05-13 20:25:45Idézetet írta: eF - 2013-05-13 15:15:35Már régebb is beszéltük slow-al és Thomas-al egy-egy sörözés alkalmával, ha lesz akkor megyünk. Úgy gondolom, hogy a hely és az időpont is hibatlan, de majd Ők is nyilatkoznak remélhetőleg erről! +1 kivéve ha 17-én baywatch maraton lesz a tv-ben:Dbaywatch majd lesz ott a dunaparton. Hozzál pénzt aztán lefizetheted a helyi mozdonyszőke pámélákat meg eszmeráldákat, hogy rohangáljanak ott a parton (többieknek: fegyverthozni ér)
Nem lesz gond. A seggre pályázókat mejd bezárjuk az elkülönítőbe. Vagy betesszük a vízbe hűsölni természetsen kellően lesúlyozva. Aztán jöhet a magyarázkodás, hogy azéert mert hideg a víz különben nem ilyen...
Van egy olyan tippem, hogy lányok nem lesznek a "party"-n Ebből adódik ez a szép egyenlet: kanbuli + sok pia = Anális orgia :DÉn meg ennek nem vagyok a híve
Idézetet írta: STAMPEEE! - 2013-05-13 23:31:31Van egy olyan tippem, hogy lányok nem lesznek a "party"-n Ebből adódik ez a szép egyenlet: kanbuli + sok pia = Anális orgia :DÉn meg ennek nem vagyok a híve Ahogy nézem, elég szakértő vagy a témában Gondolom nem ez lenne az első eset életedben
ha jól emlékszem Detox győri, és lehet hogy jön