Tej... Észrevetted, hogy akárhányszor fenn vagy OnlyD2-n több emberrel is összetűzésbe keveredsz? Ahogy említetted, tanultál valószínűségszámítást, akkor most kérlek számold ki, mennyi a valószínűsége annak, hogy NEM veled van a baj!! (sajnálom, hogy nem tudom úgy levezetni mint LAZIO)Bár ez egy játék, törekedhetnél arra, hogy jó hangulatban játssz, és ne oszd folyton az észt a szerveren (Főleg ne úgy, hogy ~fél éve jársz fel) ÉS! ne tudj mindent jobban, mint 1-2 admin (Főleg pár hónapos steammel és ilyen játéktudással). \\Csak megemlíteném\\ A mai nap fél órát töltöttem el a szerveren, és ezalatt mind deliriummal, mind frenddel összeszólalkoztál, akik elég aktív tagjai ennek a "társaságnak" évek óta. Légyszíves... egy picit visszafogottabban
Fejezd már be a hazugságaidat te félőrült!Hetek óta le nem tudsz szállni rólam, és te szartad először tele a chatet azzal, hogy csalok, miután meg tudtad csinálni azt, hogy feljöttél 1v1-be whval. Az is bájos, hogy egy olyan tagot vádolsz csalással, aki már akkor is itt volt, amikor 10 perc után feladtuk a reconnectet, hogy felmehessünk a funra, és kénytelenek voltunk a sniperen vagy a gg-n maradni, mert kurva nehezen lehetett feljönni 14-22 között.Azért nyitottam ezt a topikot, hogy ne ott kelljen írni, de már bánom. Ennyi erővel egy marék borsóhoz is beszélhetnék. Lehetne zárni a témát? Teljesen parttalan lett...