Rájöttem....felcseréltem az időt és az USERID-t és így mivel a nevedben volt 0 téged kúrt ki. Tényleg bocs.Részemről a ban levehető, mert téves volt.
Idézetet írta: naneee - 2013-03-06 14:50:12Rájöttem....felcseréltem az időt és az USERID-t és így mivel a nevedben volt 0 téged kúrt ki. Tényleg bocs.Részemről a ban levehető, mert téves volt.Kamu Az idő helyére mit írtál, hogy örökre baszta ki? amx_ban 0 0 wh ?
Idézetet írta: sd - 2013-03-06 14:59:45Idézetet írta: naneee - 2013-03-06 14:50:12Rájöttem....felcseréltem az időt és az USERID-t és így mivel a nevedben volt 0 téged kúrt ki. Tényleg bocs.Részemről a ban levehető, mert téves volt.Kamu Az idő helyére mit írtál, hogy örökre baszta ki? amx_ban 0 0 wh ? amx_ban 0 #2932 wh és láss csodát ugyanúgy örökre bannoltam.
PROBLEM SOLVED!
akkor éppen melegADR-rel és Fr3nd-del (L) voltam elfoglalva! + hozzáteszem, hogy nem te vagy az egyetlen aki már megszúrt! Én csak az adminokat meg a törzsvendégeket (ns-ek közül csak azt aki realnicken van) szúrom be, a többibe felesleges beledöfnöm!
MelegeSDé!A válasz egyszerű! Van egy adminsegédlet nevű topik, abban le van írva minden, hogy hogyan lehet banolni, több féle képpen Amúgy meg mint nane írta, felcserélte a uccokat vagy szimplán elírt egy betűt/számot. PROBLEM SOLVED!