Pár nappal ezelőtt sajnálatos okokból meg kellett szűntetnem a szervereket, mert én már nem tudtam tovább biztosítani a működésüket. A saját szervergépemet megszűntettem, így már nem volt hol futtatni őket. A szervercsalád jövője bizonytalan volt. Ekkor jött a képbe S0uRcE, akinek köszönhetően lett egy új szervergépünk, amin tovább működhetnek játékszervereink.
A mai napon elkezdtem a szervereink költöztetését az új gépre. Ez azt is jelenti, hogy új IP címet kapott a szerver. Az eddigi 78.24.185.47 helyett mostantól a
87.229.77.224 IP címen érhetitek el szervereinket. A crys.hu domainen már nem tudjátok a jövőben elérni a szervert. Aki nem szeretné az IP címet használni, az használhatja a
gamma.crys.hu aliast, az is a mostani IP címre mutat.
A következő napokban fog befejeződni a költözés, laggok és egyéb problémák még előfordulhatnak, ezeken ne tessék meglepődni.
UPDATE 2012-10-10:
Az összes szervert elindítottam az új gépről. A Ventrilo és TeamSpeak 3 szerverünk is elköltözött.
Ventrilo: gamma.crys.hu:4004TeamSpeak 3: gamma.crys.hu:9987Az IP cím változás miatt mindenkinek újra hozzá kell adnia a szervereinket a kedvencekhez, a címüket megtaláljátok a Szervereink / Információ oldalon.