neten ex_interp 0.1lanon ex_interp 0.01
http://www.counter-strike.hu/content/2003/11/26/1.6__megvaltozott_interp?page=3Sajnos nem."Meg kell jegyezni, hogy 0.01 és ex_interp esetében, ahhoz hogy teljes értékű legyen a hatás, a szervernek 100 packetet kell elküldenie másodpercenként, minden egyes játékosnak, és a legtöbb szerver ekkora terhelésre nem képes." Ajánlom figyelmed AdR bácsi
Idézetet írta: kalle.no - 2012-10-03 18:03:36http://www.counter-strike.hu/content/2003/11/26/1.6__megvaltozott_interp?page=3Sajnos nem."Meg kell jegyezni, hogy 0.01 és ex_interp esetében, ahhoz hogy teljes értékű legyen a hatás, a szervernek 100 packetet kell elküldenie másodpercenként, minden egyes játékosnak, és a legtöbb szerver ekkora terhelésre nem képes." Ajánlom figyelmed AdR bácsiMég mindig nekem van igazam. Ez egy 2003-as cikk. Szóval nyilván a net szolgáltatók és a szerver gépek korántsem voltak olyan fejlettek, illetve gyorsak, mint most, 9 év után. Az a kiragadt mondat, pedig nem fedi a valóságot. "Amint tudjátok, a netkód fejlődött 1.6-ban. A lag-kompenzációt számoló procedúra megváltozott, ezért 1.6-ban már lehet (és kell is) ex_interpet állítani, méghozzá 1/cl_updaterate -tol 0.1-ig (ez 0.01 interpet jelent , cl_updaterate 100 nál)" ---> vagyis a ex_interp 0.1 az cl_updaterate 10-et jelent. Nem hinném, hogy valaki is cl_updaterate 10-el játszana. Aki annyival játszik, annak részvétem. "0.1 ex_interpnél Counter-Strike 1.6-ban cl_updaterate 10-hez interpolál (1/10 = 0.1), ezért csúsznak be néha kisebb "bakik".(a modell máshol van a játékos gépén, mint a szerveren, mondhatni a modell "siet", vagy épp "késik" a hitboxhoz képest)"Tapasztalatból mondom, hogy nagy különbség van a két beállítás között. Aki 0.1-el játszik ne csodálkozzon, ha tisztán fejbedurrant valakit wm-el és nem talál....Ha figyelmesen végig olvasod a cikket, az engem igazol. Ha most 2003-at írnánk neked lenne igazad Edem bácsi:)
Nem a kőbányain kell steamet venni!!!!Na viccet félre téve:Az ping az egy dolog.Ha cmdrate 101, updaterate 101, rate 25000, interp 0.01, és szaggat vagy laggos, akkor annak pc-net baja lehet. Akik GUI-t használnak azoknál is ez az érték van ha betöltik, szóval nem hinném, hogy minden 2. ember laggolna. Talán még vírusirtó is közrejátszhat. Nekem minden tökéletesen fut. Ami laggot néha érzek az a szerverlagg.Mindjárt megkérdezek vmi okosabbat.
Idézetet írta: AdR - 2012-10-03 19:46:50Nem a kőbányain kell steamet venni!!!!Na viccet félre téve:Az ping az egy dolog.Ha cmdrate 101, updaterate 101, rate 25000, interp 0.01, és szaggat vagy laggos, akkor annak pc-net baja lehet. Akik GUI-t használnak azoknál is ez az érték van ha betöltik, szóval nem hinném, hogy minden 2. ember laggolna. Talán még vírusirtó is közrejátszhat. Nekem minden tökéletesen fut. Ami laggot néha érzek az a szerverlagg.Mindjárt megkérdezek vmi okosabbat.Hugui, becup gui, sk gui, ezek mind laggoltak, talán még nagyon rég cevo is volt fent és az is szar volt. És mindíg csak az segített ha az ex.interpet átlőttem 0.1re. Rengeteg beállítást próbálgattam a cfgn belül de ezen kívül senki nem segített, pedig jobban élvezném a játékot normál hitboxal...