Inaktív, ha 1 kicsit is otthon lennél az 1.5-ben, a régi nagyobb szerverek mindegyikén játszottam -Lameclub, Pista Lillith,Trillian, East-Side, RenEGade, Retech, Old, CsFunclub... és a régi játékosok nagyjából ismernek is.../kis szarosként a legkisebb gondunk volt, hogy eredeti CS-nk legyen 1.5ön.../ A 8 évet nem kell elhinni, bár Vodkával anno gimiben 5-6 éve még toltuk együtt, ő ismer... "Ja és 2 helyen dolgozol....." - Ezt is csak a tizenéves kis srácoknak nehéz elhinni, akik még anyucival és apucival laknak. (Ha gondolod, megadom a melóhelyi elérhetőségeket, és utána nézhetsz) -A 3. dolog amit nehéz felfognod: nem csak steamem van, van eredeti csm, csak nem volt felrakva a progi, és kihagytam kb. 1 évet, szóval töltöttem 1-et gyorsan, de amúgy nincs már időm ilyen ostoba gyanusítgatásokkal foglalkozni, örülj, hogy kidobtál 1 szerinted csalót, este majd ha sírok a kispárnámon emiatt... Csak 1 észrevétel a végére: A twofiftyseven angol 1.6 oldalon admin voltam kb. 1 éve, és addig senkit nem banoltunk, amíg nem volt az egyénről demo, szerintem így lenne korrekt bárhol...