az iphone szart se ér babusgatni kell
Idézetet írta: PontAz. - 2012-09-19 21:22:38 az iphone szart se ér babusgatni kell gratulálok!Ez esetben vegyél valami grafikus kijelzős telefont, ha szerencséd van még számologép és snake is lesz rajta...Nekem most is Iphone van És nekem nagyon nem jött be Ilyen felfogással messziről kerüld az iphone-t és a samsung okostelefonokat is szerintem UI:Nekem iphone-om van de ettől függetlenül nem szidom a samsungot sem mert az is jó telefon. Viszont egyet észrevettem, mindíg azok szidják a samsungot vagy az iphone-t akinek még sose volt. Ez valami tipikus magyar mentalitás lehet, vagy egyszerűen irigység?...
Idézetet írta: PontAz. - 2012-09-19 21:22:38 az iphone szart se ér babusgatni kell gratulálok!Ez esetben vegyél valami grafikus kijelzős telefont, ha szerencséd van még számologép és snake is lesz rajta...Ilyen felfogással messziről kerüld az iphone-t és a samsung okostelefonokat is szerintem UI:Nekem iphone-om van de ettől függetlenül nem szidom a samsungot sem mert az is jó telefon. Viszont egyet észrevettem, mindíg azok szidják a samsungot vagy az iphone-t akinek még sose volt. Ez valami tipikus magyar mentalitás lehet, vagy egyszerűen irigység?...