Idézetet írta: RedFred ;) - 2012-08-22 07:33:17The killinget senkinek nem ajánlom, életem legrosszabb 18,5 órája volt, míg végignéztem... nagyon rossz..... Nem vágom, hogy ezt cinikusan értetted-e vagy ellenkezőleg, de azért visszakérdezek, hogy ha annyira rossz volt, minek nézted végig? Természetesen egy sorozat/film megítélése egyéntől függ és elég szubjektív tud lenni. Ezért sose értem, ha valaki savaz egy sorozatot, miközben hétről hétre nézi az epizódokat. Minek nézi, ha rossz? Talán lehet mazohisták és önpusztítók is egyben, és tudatosan építik le az önkritikájukat, hogy a megítélésük szerint sz*rt néznek. Az igaz viszont, hogy negatív kritikát is kell alkotni, mivel tökéletes dolgot még nem alkottak, de egy egyszavas jelzővel nem lehet letudni egy szériát. Szerintem. Természetesen ez nem RedFred-re vonatkozik, csak meg akarom világítani a témát egy bővebb körben.Én meg rákontráznék, a The Killinget mindenkinek ajánlom, valóban nyomasztó hangulata és a szövevényes nyomozása miatt. Nem könnyen emészthető, rá kell alaposan hangolódni, és utána érti meg az ember, mi is amit látnia kéne. Sorozatjunkie-n igen jó kritikát kapott a teljes 2 évad, szóval nem hiszem, hogy rossz lenne, csak nem minden embernek jön be a lassú történetépítés és a rendesen kidolgozott karakterjáték. Aki gondolja olvassa el, természetesen spoiler nélküli: Sorozatjunkie kritikaUff!
The killinget senkinek nem ajánlom, életem legrosszabb 18,5 órája volt, míg végignéztem... nagyon rossz.....
ui: Dubsi, ha már Vexed, és ezzel együtt Anglia, akkor a Luthert nézd meg mindenképp, ha eddig nem tetted meg.
Annak örülnék, ha amiatt nem bántanál, hogy végignéztem, hiszen te is láthatod, hogy így legalább ki tudom fejteni a véleményemet...
Idézetet írta: PsR - 2012-08-22 23:15:49ui: Dubsi, ha már Vexed, és ezzel együtt Anglia, akkor a Luthert nézd meg mindenképp, ha eddig nem tetted meg.Igen, már régóta ott van a daralistámon, csak legyen rá időm...
Ahogy látom itt azért akad jónéhány olyan ember aki nem ilyen, úgyhogy azoknak tudom még ajánlani a BOSS című sorozatot, zseniális szerintem a maga műfajában. Kegyetlenül jól mutatja be az amerikai politizálás és a hatalomért folyó harc hátterét. A karaktereket illetően még nem láttam egy sorozatot sem amelyikben ennyire részletesen ki lettek volna dolgozva és meg lettek volna jelenítve mint ebben a sorozatban.
Egyetértek azzal, hogy ha kijön egy valóban minőségi és élvezhető sorozat azt általában elkaszálják, sajnos a mai nézők többsége egyre butább lesz és nem képesek / nem hajlandóak gondolkozni.
Jó bann Rosssz bann
21 Jump Street xD!