Tanúsítom az aim használatot, végig láttam a körét.
Jól van hülyének meg ne nézd az embert, főleg az adminokat... Rángattál, mint Fr3nd a pöcsömet...
Akkor bizonyára rossz nonsteam cs-t töltöttél le, mert egy gyenge minőségű (nem konfigurált) aim segített neked a célzásban. Annyit mondj meg nekem, ha ez a kedvenc szervered, akkor milyen néven szoktál itt játszani?
Jó volt? Félretéve a buziskodásotokat mybad szerintem felesleges a hülyét tettetned, mert ha visszaolvasnál jó pár korábbi Kérelmet látnád, hogy igenis vannak akik bepróbálkoznak egy gyenge kérelemmel, mint ahogy Te is.
.........Idézetet írta: naneee - 2012-08-17 20:45:21 Jó volt? Félretéve a buziskodásotokat mybad szerintem felesleges a hülyét tettetned, mert ha visszaolvasnál jó pár korábbi Kérelmet látnád, hogy igenis vannak akik bepróbálkoznak egy gyenge kérelemmel, mint ahogy Te is. Na most erre mit írjak, hogy nincs igazad?Akkor minek ez a fórum ha le se szarjátok a kérelmeket?? Ezenkívűl pénzt is utaljak a bankszámládra vagy mi?
Száradnál el te gennyes fasz! Más tulajdonáról bannoltak, mert csaltál és még van pofád beleírni, hogy majd más ipvel felmész és folytatod... Szánalmas kis féreg vagy... Aimozni volt eszed, de a következményeket nem viseled el te hulladék senki!
Idézetet írta: AdR - 2012-08-18 14:23:22Száradnál el te gennyes fasz! Más tulajdonáról bannoltak, mert csaltál és még van pofád beleírni, hogy majd más ipvel felmész és folytatod... Szánalmas kis féreg vagy... Aimozni volt eszed, de a következményeket nem viseled el te hulladék senki!én vagyok szánalmas?? az a már a te bajod, ha nem hiszel nekem, én nem foglak tovább bizonygatni. Egyébként is mit keresel még itt, nem látom az 'admin' rangodat..