Nem is értettem hogy egy ilyen kevés játéktapasztalattal bíró játékos hogy lett admin, de mind1 nem foglalkoztam vele, ellenben nagyon aktív vagy, ha így folytatod még lehetsz jó
Idézetet írta: FekaTwinnER - 2012-08-12 15:24:11 Nem is értettem hogy egy ilyen kevés játéktapasztalattal bíró játékos hogy lett admin, de mind1 nem foglalkoztam vele, ellenben nagyon aktív vagy, ha így folytatod még lehetsz jó +
A developerem amit a képek között találtál már leírtam hogy baki volt részedről, mivel az 1. banom előtt készült a kép. Viszont direkt olyan néven játszottam ami egyértelmű volt hogy én vagyok, nem egyszer játszottam azzal a névvel, de jár a piros pont érte mert észrevetted+ felkerültél nálam a nemlétező dicsőségtáblára.
Idézetet írta: FekaTwinnER - 2012-08-12 15:24:11 Nem is értettem hogy egy ilyen kevés játéktapasztalattal bíró játékos hogy lett admin, de mind1 nem foglalkoztam vele, ellenben nagyon aktív vagy, ha így folytatod még lehetsz jó ++++
Idézetet írta: zajci - 2012-08-12 15:30:55Idézetet írta: FekaTwinnER - 2012-08-12 15:24:11 Nem is értettem hogy egy ilyen kevés játéktapasztalattal bíró játékos hogy lett admin, de mind1 nem foglalkoztam vele, ellenben nagyon aktív vagy, ha így folytatod még lehetsz jó ++++++ igaza van fekának,eléggé kevés játék tudattal bírsz,csak a bannolás a te műfajod ?:Dmeg az oltások. ahhoz értesz,de az adminhoz nemigen.