majd egyszer elolvasom, de míg nincs kép, nincs unban, megmondtam.!
Idézetet írta: RedFred ;) - 2012-08-09 13:35:20majd egyszer elolvasom, de míg nincs kép, nincs unban, megmondtam.!"Majd egyszer elolvasom"? nice Neked már egyszer elküldtem ezeket, így inkább nem rablom az idődet, ennyi vonatkozik rád a szövegből, amit nem tudsz:Nem lehet, hogy csúszott a lista ww-n és nem róla csináltad a képeket?
majd egyszer elolvasom, de míg nincs kép, nincs unban, megmondtam.a banoláskor sem készült kép??? KAMU! menüből banoltam, kép készült 1000%, és wwn azon az esten sem csúszott, mert frissítettem direkt a listát, és ki is írta, hogy screenshot készült Player játékosról. (nem volt fent másik player játékos)ha ma estig nincs kép 3 darab, témát zárom, megmondtam. Ban előtt is írja, hogy készül a screen, és úgy banol! Nincs miről beszélni.
Milyen pályáról bannoltad ki?Este felnézek hozzá megnézem az ő gépét is!
elolvastam, és reagáltam, szerkesztvén az előző hszem....azt magyarázd el nekem, hogy akkor hogy történhetett az, hogy 2 darab screent csináltam ról, egyiket miközben túrt 1 falat ott ahol állt a player, és nem lógott ki nem akkor futott oda, nem láthatta, hogy ott van , lőttem a ps-t futott, lőttem mégegyet, megtorpant, futott tovább, és teljesen "bot" mozgása lett, még a trappra sem figyelt oda... pedig elismerem, hogy skilles, de ugyan már, én hallottam hogy trappolt a házban a gyerek, pedig szinte full néma volt a fülesem. mind1 ő biztos nem látta...
Ráadásul ww-n nem egyszer én lőttem oldalba!
Idézetet írta: SingularIndestructibleDroid - 2012-08-09 14:01:48Ráadásul ww-n nem egyszer én lőttem oldalba!és az mi volt mikor gugoltál egyik sarokban, ő rádnézett tetőn át, elővette a kést, és ugrott is oda, 1et szúrt beléd te meg lelőtted.Azt honnan vágta le?