Megértem.de akkor mi értelme lenne az achiknak?az nemkell,hogy kinek van a legtöbb,mert a rank is ilyesmit szolgál.
Akkor lenne jó ez az achievement rendszer ha a következőképpen működne (szerintem):1. először csak bizonyos fegyvereket használhatna a kezdő (mondjuk usp,m4,flash) a többi tárgy tiltva lenne2. ahogy lépdel felfelé a fegyver achievement rendszeren úgy kapna új fegyvert mindig.3. egyes fegyver achievementek több szintből állhatnának és így nyithatnának meg mindíg más (egyéb illetve másik fegyver) achievementeket. és mondjuk a legutolsó achievement megszerzése után tényleg kaphatna player skint az illető (de mindenki ugyanazt kapná) vagy mondjuk jogot kap a sank sound pluginhoz:Damúgy nézegettem a kódját ennek a pluginnak, az a része meg is van, hogyan lehet több részre szedni egy-egy achievementet.
Idézetet írta: Balage74 - 2012-08-05 02:56:17Akkor lenne jó ez az achievement rendszer ha a következőképpen működne (szerintem):1. először csak bizonyos fegyvereket használhatna a kezdő (mondjuk usp,m4,flash) a többi tárgy tiltva lenne2. ahogy lépdel felfelé a fegyver achievement rendszeren úgy kapna új fegyvert mindig.3. egyes fegyver achievementek több szintből állhatnának és így nyithatnának meg mindíg más (egyéb illetve másik fegyver) achievementeket. és mondjuk a legutolsó achievement megszerzése után tényleg kaphatna player skint az illető (de mindenki ugyanazt kapná) vagy mondjuk jogot kap a sank sound pluginhoz:Damúgy nézegettem a kódját ennek a pluginnak, az a része meg is van, hogyan lehet több részre szedni egy-egy achievementet.Ez baromság.
Ha skin lesz én nem leszek:) Am ha ennyire skint akarsz miért nem töltesz vmit és full arany m4el lövöldözhetsz? Én speciel ha nem alap modellekkel játszok szét megy az agyam. Ha véletlen ilyen szeróra kerülök menekülök.