emlékszem,Toti kezdte a bannt és Peat szerint is csaltam. Azóta a screen nincs meg de, o_bryan tudja bizonyítani ,hogy nem csaltam/csalok.
Ervin,wavefrom bátyát személyesen ismerem meg őt is elég rég óta. Nem csal ez tuti és most valamiért a bátya se tud felmenni a szerverre.Elhiszem hogy nem lehet visszamenni a serverre mig nem szedték le a bant de azért kibanolni valakit aki azért vette meg a steamet hogy ne csalózzak le és ne kelljen kellemetlen szituációba keverednie és csak ezért költött rá 4-5ezer forintot hogy ezen a szerveren tudjon nyugodtan játsztani mellesleg a bátya se tud vissza menni valamiért akivel viszont soha 1ici pici probléma nem volt, nekem ez durva. de viszont ervin nem irnal valamelyik fő adminnak hogy döntsön az én bannomrol?
na meg az is egy érdekes dolog itt, ha ns ként is lőttem a jó statot és most is ugyanígy megmaradt ,akkor gondolhatjátok hogy nem vettem a skillem .. igy meg már csak érthető hogy ns el sem csaltam. a dinamikus ip használat meg nem örök bann (szerintem) .