Napi szinten játszol vele. Igen, admint lát akkor lapít, mint szar a fűben!Én tiszteletet neki? :DSA Azt már eljátszotta az első kommentjénél. Én az ilyen aluliskolázott hülyegyereknek, nem fogok semmi tisztelet adni. A többi kommentről nem is beszélve, ahol Stampi próbálja leírni, hogy mit nyom a latba az anyázás, aztán Tivikét is leszarja. Lehet, hogy Téged személy szerint nem érdekel, te problémád, de én nem tudok ilyenek mellett elmenni.Innentől, kérdem én, mit tiszteljek rajta?
Fr3nd Neked pont nem kellett volna beleszólni. Te aki nem köszönsz vissza, haha köszönnek, ne akarj tiszteletről papolni nekem. Mert hülyén venné ki magát a dolog!
Idézetet írta: sdFr3nd Neked pont nem kellett volna beleszólni. Te aki nem köszönsz vissza, haha köszönnek, ne akarj tiszteletről papolni nekem. Mert hülyén venné ki magát a dolog!Én paraszt vagyok, felénk a tiszteletet ki kell érdemelni. Te ezt elvesztetted, gondolom sejted miért.
death kurvára nem csalt sose pedig elég sokat láttam fenn nap mint nap am gratulálok hozzá:DD