20 adminból aki kb a friend-s listemben van, kb 10 az akit ha fentvan, hívok és jőn is, és csak kb 4-5 aki akkor is feljön ha épp nem játszik.... csak online... szóval... és akkor ez a 36-ból mindössze az a 20 aki a friendsemben van, 1-2 admint csak 1x láttam életemben Crys szerveren játszani... :O , és sajnos tényleg van 1-2 olyan aki telibe szarja, hogy admin, ha épp nem játszik... (néha még akkor is)
Idézetet írta: RedFred ;)20 adminból aki kb a friend-s listemben van, kb 10 az akit ha fentvan, hívok és jőn is, és csak kb 4-5 aki akkor is feljön ha épp nem játszik.... csak online... szóval... és akkor ez a 36-ból mindössze az a 20 aki a friendsemben van, 1-2 admint csak 1x láttam életemben Crys szerveren játszani... :O , és sajnos tényleg van 1-2 olyan aki telibe szarja, hogy admin, ha épp nem játszik... (néha még akkor is)Nálam 14-en vannak fent, 1x fordult elő olyan, h simán online nem reagált vki, mióta itt játszom. Persze, lehet, h vannak ilyenek, de én ezt a fajta közönyt nem tapasztalom.
nevezzuk mar meg ezeket az adminokat, mert ennek igy nemsok ertelme..
Idézetet írta: ArSeThnevezzuk mar meg ezeket az adminokat, mert ennek igy nemsok ertelme..nyilván igazad van, de azt azért értsük meg, hogy ez a topic nem teljesen erről szól, ezért nem érzem se én sem pedig más azt, hogy a részletekbe itt kéne belemenni,mivel más fontos témák is vannak amikről ez elvonná a figyelmet. Az illetékesekkel, ha eljön az ideje, biztosan tisztázva lesz, addig pedig felesleges fröcsögni ezen, meg összeveszni, és személyes sérelmeket generálni a semmiért....