http://youtu.be/BYbD7qd6dJQ van aki már 1.5 ben is meglőtte!:)its stepi omg!
hát legyen, ha ő ezen a két demon olyat lát ami miatt kirakott, nem tudok neki semmit mondani. Felháborít hogy se egy ps-t nem nyom, se nem kéri hogy in eye demot vegyek, akkor miről is beszélünk?
Idézetet írta: MESSIAHhát legyen, ha ő ezen a két demon olyat lát ami miatt kirakott, nem tudok neki semmit mondani. Felháborít hogy se egy ps-t nem nyom, se nem kéri hogy in eye demot vegyek, akkor miről is beszélünk?Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Szóljak neked előre, hogy szerintem csalsz és vegyél már in-eye demot! :DDDDD Ez még viccnek is rossz. Valaki már 1.3-ban is lőtte és akkor? Video: bothent nem tudom mióta nagy szám. Demo: AWP hosszú lövöd egy óráig a bugos pontot. Majd rájössz egyszer h nem ott kell lőni. Utána hirtelen becélzod a kapuban álló CT-t igaz, hogy pont nem találtad el. De nagyon pontosan ráéreztél, hogy hova is kell húzni.Másik gyönyörűség. MR. "használd a fülest" Te B felső sötétből hallod, hogy 554 felugrik(duplaugrással) peremre és már hooppp előre is lőttél pedig ugrás közben voltMásodik demo eleje 1. kör. Desertel lövöd középen az embereket és hirtelen azt az embert kezded el lőni aki végig fal mellett jött le és beugrott sötétbe. Se hallani, se látni nem láthattad. De én hiszek a tündérmesékben meg 6. érzékben is.