Mivel még nincs zárva a téma szeretnék még hozzáfűzni valamit. Ez most nem Corleone védelmére és nem is mások fikázására irányul. Megkérek mindenkit aki olvassa, hogy tegye a szívére a kezét és őszintén vallja be, hogy csalót kiáltana e mondjuk a Smokerre a 2-es re a djarumra a Jgl-re (hirtelen csak ez a pár pró jutott eszembe többiektől elnézést) ha ezek a megnevezett játékosok feljönnének NS esl másnéven. Senki nem tudná hogy ők azok csak valami új ismeretlen arcok lennének de olyan szinten aláznának mindenkit a játékban, hogy rögtön mindenki csítert kiáltana mert ők messze jobbak Corleonénál. És mivel ns-el lennének fenn tuti hogy csalnak mert ns-el senki nem lehet pro nem lőhet makkot nem lőhet vakon sarokba és alap kemphelyekre hacsak nem wh-zik. És most, hogy belegondoltatok még mindig biztos, hogy csal?
Corleonne, Bocs, hogy beleugatok, de még mindig várom a CS árát, amit utalsz nekem! Azt hiszem lassan két hónapja várom és nem a pénzre van szükségem, de én úgy érezném, hogy az adott szó engem kötelezne, hogy átutaljam, ha kaptam egy szívességet és ígéretet tettem a viszonzásra!Köszönettel,SelionUi: Az, hogy esetleg NS-sel jobban adja, nem a Steames account hibája és nem adják vissza az árát!