Szar a gépem ennyi 2001 gépem van amibe egy forintot nem költöttem 11 éve ..
Idézetet írta: RedFred ;)Idézetet írta: S0uRcE? csak nekem fekete négyzet?MIvel a kép a destroy után készül általában, ezért a config már alapból szét van esve, és ez eredményez ilyen screent, nézz vissza néhány destroy bant és meglátod, bár a full feketeség nem vall erre, de lehet, pont Respawnnál kapta, vagy 1 full sötét helyen...Egyébként nem értem ezt az utálatosságot, nem ma kezdte, steamje is van, elmondta kismilliószor miért ns-el van, egy adminnak sem volt gyanús, pedig sokan játszanak vele. Pl Tivike, pingu stb.... nap mint nap, mégsem volt soha problémája, csak veled... én is néztem 1x kétszer, de soha nem láttam még csak gyanús odanézéseket sem...Különben Source neked is vannak érdekes találataid, pedig steames vagy... mégsem baszogat senki miatta... de mindegy, szerintem nem kellene ilyen utálatosnak lenni, és csak unszimpatizmusból kibannoltatni....Red én azért nem igazán akarom azt elfogadni, hogy valakinek van eredeti játéka, és Ő tört játékkal játszik! Azért ez nekem kicsit fura! A megoldás a problémákra nem az, hogy tört játékkal kezdek el játszani, hanem fórumokon utána olvasok mivel javíthatnám ki a játékomat. Szóval azt Te se magyarázd meg, hogy steames játékosnak miért kell non-steammel játszania. Az már eleve gyanúra adhat okot!
Idézetet írta: S0uRcE? csak nekem fekete négyzet?MIvel a kép a destroy után készül általában, ezért a config már alapból szét van esve, és ez eredményez ilyen screent, nézz vissza néhány destroy bant és meglátod, bár a full feketeség nem vall erre, de lehet, pont Respawnnál kapta, vagy 1 full sötét helyen...Egyébként nem értem ezt az utálatosságot, nem ma kezdte, steamje is van, elmondta kismilliószor miért ns-el van, egy adminnak sem volt gyanús, pedig sokan játszanak vele. Pl Tivike, pingu stb.... nap mint nap, mégsem volt soha problémája, csak veled... én is néztem 1x kétszer, de soha nem láttam még csak gyanús odanézéseket sem...Különben Source neked is vannak érdekes találataid, pedig steames vagy... mégsem baszogat senki miatta... de mindegy, szerintem nem kellene ilyen utálatosnak lenni, és csak unszimpatizmusból kibannoltatni....
? csak nekem fekete négyzet?
Idézetet írta: S0uRcE? csak nekem fekete négyzet?MIvel a kép a destroy után készül általában, ezért a config már alapból szét van esve, és ez eredményez ilyen screent, nézz vissza néhány destroy bant és meglátod, bár a full feketeség nem vall erre, de lehet, pont Respawnnál kapta, vagy 1 full sötét helyen...Egyébként nem értem ezt az utálatosságot, nem ma kezdte, steamje is van, elmondta kismilliószor miért ns-el van, egy adminnak sem volt gyanús, pedig sokan játszanak vele. Pl Tivike, pingu stb.... nap mint nap, mégsem volt soha problémája, csak veled... én is néztem 1x kétszer, de soha nem láttam még csak gyanús odanézéseket sem...Különben Source neked is vannak érdekes találataid, pedig steames vagy... mégsem baszogat senki miatta... de mindegy, szerintem nem kellene ilyen utálatosnak lenni, és csak unszimpatizmusból kibannoltatni....ui.: Olyan jó, hogy ha valaki jobb nálatok, akkor az már tuti csal, meg "szemet szúr" bezzeg ha 1 nem túl high gyerek whzik már 1 órája a szerveren, senkinek nem tűnik fel azok közül akik most ide rimánkodnak, hogy ő nekik már hogy "szemet szúrt" nem alap helyen kell kempelni, és nem kapsz 1hit headet.... Ebből látszik, hogy megint olyanok szólnak bele, akik nem igazán tudják miről is van szó.... csak nem tudom mire fel?