az elsőt nem tudom megmutatni ugyanis töröltem mert off volt a config ezért letötlöttem még egy Cs-t a mostani destroynál hol találom a képet
Éles kép azt látom:)/BŰNÖS Maradjon Tisztán látszik minden!Most lebuktál :DDDD/Sok minden nem derül ki belőle az biztos JAvaslatom, hogy steammel gyere fel ezentul a szerverre(de csak az unban kérelmed pozitív elbírálása után! A problémádra Stampiiiiiii által publikált dolog a megoldás.
? csak nekem fekete négyzet?
előre is elnézést.nos tehát..ahogy Source már feljebb írta, több embernek is(speed,peat) szemet szúrt a játéka többek közt nekem is.nem egyszer és nem kétszer nézett már be rám sötét sarokba egy golyós HS-t rögtön kiosztva.a másik dolog,hogy nagyon unfair dolognak tartom h engem napról napra szidtatok h ns vagyok,húzzak innen,vegyes steamet stb stb. őt meg csak ugy elfogadtátok h ns hájg és kész... ha már ennyire itt tartunk és ha már ekkor pro és ennyit játszik igen is ahogy ti szoktatok fogalmazni és érvelni játszon steammel.mégegyszer bocs a hozzászólásért.
Idézetet írta: S0uRcE? csak nekem fekete négyzet?MIvel a kép a destroy után készül általában, ezért a config már alapból szét van esve, és ez eredményez ilyen screent, nézz vissza néhány destroy bant és meglátod, bár a full feketeség nem vall erre, de lehet, pont Respawnnál kapta, vagy 1 full sötét helyen...Egyébként nem értem ezt az utálatosságot, nem ma kezdte, steamje is van, elmondta kismilliószor miért ns-el van, egy adminnak sem volt gyanús, pedig sokan játszanak vele. Pl Tivike, pingu stb.... nap mint nap, mégsem volt soha problémája, csak veled... én is néztem 1x kétszer, de soha nem láttam még csak gyanús odanézéseket sem...Különben Source neked is vannak érdekes találataid, pedig steames vagy... mégsem baszogat senki miatta... de mindegy, szerintem nem kellene ilyen utálatosnak lenni, és csak unszimpatizmusból kibannoltatni....