Azért kaptál örök bant mert fáradtan mellé nyomtam,a 9 éves pályafutásod meg nem volt elég arra,hogy ne retryzz egyszer se??!!,levehető...
szerencséd hogy bezártam a gamet, lenne mit idecopyzni. nem először retryztél, nem először szóltunk és te sosem kulturáltan válaszoltál. ezen kívül letagadod a retryt, hülyének nézed a másikat, majd belekötsz, butafosozol és kóstolgatod az embert. az örök ban ha jól tudom véletlen lett örök, bár ilyen alja gyökér nem igazán kell a szeróra.a 2., módosított kommentedet mentem, tetszik mekkora pofája van egyeseknek, csak azért mert 25 éve játszik. és igen, mindenki féltékeny a skilledre, ezért bannolnak szánalmas vagy
Egyszer nyomtam mellé,másodjára 1 órát kapott az illető mert az nem a te accot volt és ezért nem kapott többet....benne van a szabályba,hogy nincs retry(ban jár érte),tőlem úgy retryzel,ahogy akarsz,de baszlak kifelé....és nem-nem olyan mint /rs egy ilyen nagytudású gamernek mint tudnia kéne..
btw te kezdtél el nekem beszologatni... mi közöd van hozzá, hogy én mikor retryzek ? Ittvannak a jo adminok ugye, aztan majd ők szépen elintézik ugy is hogy ne legyek fent ha olyan a szituáció...
Minek kell folyamatosan retry-zni? Nem bírod kivárni azt az 1-2 percet még letelik a kör? Ha olya mint az /rs, akkor miért nem a /rs-t használod? Jobban szeretsz 1 körben 2-3x újraéledni/meghalni?
De figyelj már könyörgöm, ha nem ugyanabban az adott körben állok vissza, akkor nem mindegy, hogy retryzek-e vagy nem ? ugyanugy DEAD van a nevem mellett... ugyanaz, mintha az rs-t irnám be.
Idézetet írta: lancsapat_vagyokDe figyelj már könyörgöm, ha nem ugyanabban az adott körben állok vissza, akkor nem mindegy, hogy retryzek-e vagy nem ? ugyanugy DEAD van a nevem mellett... ugyanaz, mintha az rs-t irnám be.fúúúú, geci, nézzük vissza hogy vajon megölt-e engem közvetlen a retry után -ugyanabban a körben-, vagy nem, és tegyük ettől függővé a ban levételét
Engem ez nem érdekel,a lényeg,hogy visszaálltál az adott körben,leszarom,hogy egyszer...visszaálltál,valószínű tudod a szabályt és mivel nem volt fent admin belöktél egy retryt,nincs ezzel baj...ez járt érte,legalább mostmár kétszer is meggondolod mielőtt retryzel...