Senkinek az édesanyja nem tehet arról, hogy te egy szerencsétlen vagy és egy játékon felidegesíted magad. Mindenkinek az anyja a legszentebb és ha azt becsméreled, tök mindegy miket mondott Rád, az anyázás mellett, elenyészik.Ha nem tetszik a szabály, el kell felejteni ezt a szervercsoportot. A visszatérő anyázókat permament ban-ban részesítjük. Csak, hogy tudd.Üdv
Hehe, sem a haverom, sem az anyám, sem apám, sem öcsém, sem tesóm nem kutyázott, cigányozott, nyomorékozott, csicskázott le... Hát ki az Isten az, hogy nekem ilyet írjon? Engem nagyon nem érdekel, ha most örök bant kapok, de akkor is elfogom mondani, hogy rohadtul felháborító ez az egész!!Nem a játékon húzom fel magam, hanem a szép, agyilag 70-es IQ szinten álló kisgyerekeken, akik feljönnek a szerverre, elkezdenek okoskodni, mikrofonba nyökögni, élvezkedni, leugatják a másikat, beszólnak neki, és ha az az ember aki ezt megunja(én), ír egy jó anyukádat, akkor egyből az a hibás!!!
Ez csak egy játék, hagyjátok már ezt a dumát, nem azért vágom ki az ablakon a pénzt eredeti játékra, hogy egy taknyos gyerek miatt kirakjanak... Ne röhögtess már... hunika... 1 az 1000 közül!!!Érzem a súlyát, jó nehéz! Egész este forogni fogok az ágyban!Csak az esemény:Srác: Te NS-es kutya ne hazudj nincs is steamed!Én: Talán anyádnak nincs Steamje! Váááóóóóó ... ez ám az anyázás.. váááhhh