Nem csal csak mindig kötekedik! Legalábbis velem nagyon szeret.
Játékban használt nevem: parovQSteam ID: STEAM_0:0:18397059Dátum: 2012-03-28 12:51:52Admin neve, aki banolt: JumoEzen a szerveren voltam: PublicBan hossza: örökJogos-e a ban?: NemBan oka (admin szerint): Szerintem vhyol, ha nem feltoltheted a crya.hu/raBan oka (szerintem): -Igen színvonalas admin lehet aki ismét bannolt, inkább nem kommentelném, csak felrakom a képeket... (csodálkozom hogy nem azt írtad aimozok, mert elég epic fejeket lőttem:D)
Idézetet írta: CSABIBACSIJátékban használt nevem: parovQSteam ID: STEAM_0:0:18397059Dátum: 2012-03-28 12:51:52Admin neve, aki banolt: JumoEzen a szerveren voltam: PublicBan hossza: örökJogos-e a ban?: NemBan oka (admin szerint): Szerintem vhyol, ha nem feltoltheted a crya.hu/raBan oka (szerintem): -Igen színvonalas admin lehet aki ismét bannolt, inkább nem kommentelném, csak felrakom a képeket... (csodálkozom hogy nem azt írtad aimozok, mert elég epic fejeket lőttem:D)Szerintem szimplán ventrizel valakivel de tökmindegy, a képek alapján tiszta vagy, és ez a lényeg nem??Bann levehető!Elnézést a kellemetlenségért!Témát zárnám!
Idézetet írta: KakashiNem csal csak mindig kötekedik! Legalábbis velem nagyon szeret.Rosszul vagyok tőle ha valaki még akkor is ha nagyon kapják a kör végéig egy sarokba ül és várja hátha úgy lelő valakit.
Ez számomra egy játék marad örökre, lehet, hogy te egy "nagyonygyonprofijátékos" vagy, de ez sem érdekel!Ha tudnád hány embert rakunk ki egy nap nem írnál ilyen stílusban szerintem!MI IS KIBASZOTTUL EMBEREK VAGYUNK!!!!!Tudunk ám hibázni mi is te "nagyonnygyonprofijátékos" !Nyilván mi nem értünk meg semmit amit te itt leírsz!Különben is leírtam már egyszer, hogy "Elnézést a kellemetlenségért! "Mi legyen térdre boruljak és ÓÓÓÓÓÓÓ neharagudj bocsáss meg, hogy csalónak néztem Ő NAGY PLÉJERSÉGÉT??? %-6 Mi a tökömet kell még ezen ragozni!Jön a főadmin és leveszi!Nem szeretnék semmi továbbit hozzáfűzni! x)