Sziasztok!! sztem deatmatchre lehetne a de_dust2x2 mert nagyon jó pálya!(kár h n em tok felmenni a nonsteamizémiatt...)
Hat a mai ban-ombol kiiundulva azert meg leirom mit gondolok.1. Nem ertem FUN szerverre mer kellenek alap war mapok mint pl, d2, inferno, nuke, cpl_mill stb. Persze vannak palyanak valtozatai amik nagyon is megfelelnek egy fun elvarasnak pl karacsonyos dust2 eleg jo kis map.2. Jo lenne kiszurni az olyan mapokat amiken nem fer el 32 ember, ha mar 32 slotos a szero.
De ha nincs, bármelyik admin tud csinálni rá.
Idézetet írta: sLkHat a mai ban-ombol kiiundulva azert meg leirom mit gondolok.1. Nem ertem FUN szerverre mer kellenek alap war mapok mint pl, d2, inferno, nuke, cpl_mill stb. Persze vannak palyanak valtozatai amik nagyon is megfelelnek egy fun elvarasnak pl karacsonyos dust2 eleg jo kis map.2. Jo lenne kiszurni az olyan mapokat amiken nem fer el 32 ember, ha mar 32 slotos a szero.Én minden pályához - amit én raktam fel - csináltam plusz férőhelyeket, hogy megfeleljen a 32 slotos szerver elvárásainak. Van egy csomó pálya, amit még régebben más rakott fel, azokon nyílván nem tudom, hogy van-e elég férőhely. De ha nincs, bármelyik admin tud csinálni rá.