Idézetet írta: manneen ez a mondat hangzott el - teszem hozza a nagy rohoges kozepette. De mar egybol vagtuk, hogy bann lesz a vege, ami ismet alaptalanul tortent.Csak az a baj, hogy ti azt hiszitek 3-4 screen es ezzel ala van tamasztva a bann oka, ami korant sem eleg.Erre csak azt tudom mondani, hogy ha "van 2-2 fületek, amit nem dísznek használtok" és gondolom headset is van a fejeteken plusz 2 külön emeleten játszotok, akkor hogy egymást hallani?
en ez a mondat hangzott el - teszem hozza a nagy rohoges kozepette. De mar egybol vagtuk, hogy bann lesz a vege, ami ismet alaptalanul tortent.Csak az a baj, hogy ti azt hiszitek 3-4 screen es ezzel ala van tamasztva a bann oka, ami korant sem eleg.
Látszik hogy sok közötök van a játékhoz srácok.. Egész nap egy szaros publikon lógtok és lövitek a sok faszlowot ggfl... Miért nem írtam kérelmet? Mivel nem foglalkozok ilyen faszsággal hogy beregelek egy CRYS.hu-ra, majd még fórumban szakértek, hogy az adminok kibanoltak mivel egy NONSTEAMes mozogni, lőni nem tudó nyomorékot, ami persze nem igaz.Nem értem hogy kb. hogy van pofád betolni egy ilyet: "de jó, mozogni nem tudsz, de istenesen lövöd a falat ott," ugyan is véleményem szerint nem úgy mozgok mint egy vérpistike99 és nem is úgy lövök mivel nem hiába tettetek ki... A másik amit írtál az az alap helyes dolog, ami ugyan úgy fake mint a többi..