Kb.: Ide szarsz és várod ,hogy normális elbírálást kapj?A szervercsoportnak nincs szüksége az ilyen modorú játékosokra+még csaltál is!!!Várjuk a Főadmint és Totit.Részemről marad a bann.
duttdutt^manne vagyok.
Igen elhiszem! Csak az a gond, hogy csináltam 1db screen-t és a testvéred is írta, hogy még több screent! (kb 2-3 mp után) Miután láttad a screen-t felordítottál a testvérednek hogy: "Héé tesaa ezek screenelnek, azt hiszik csalunk!"
Idézetet írta: manneduttdutt^manne vagyok. Fura, én waroztam duttdutt mANNe ellen annak idején esl-en, de akkor még nem beszélt magyarul :DÉn pedig igazából SK | SpawN vagyok, csak keresztény lettem és kifehéredtem mióta publicolok Nekünk sok közünk van, mi játszunk azóta, mióta tört verzióval lehet játszani :D/facepalm. Na cső skacok, én léptem
en ez a mondat hangzott el - teszem hozza a nagy rohoges kozepette. De mar egybol vagtuk, hogy bann lesz a vege, ami ismet alaptalanul tortent.Csak az a baj, hogy ti azt hiszitek 3-4 screen es ezzel ala van tamasztva a bann oka, ami korant sem eleg.